MilKal napsal:
Pro velký úspěch navrhuji opět v neděli vyvětrat BMW.
Trasa Pzeň - Kdyně,Koráb -Všeruby jídlo - BRD Hohen bogen? -Železná ruda? - Plzeň
pouze asfalt ale minimum hlavních ,spíš okrsky .
Jo,to bych dal.
Tak v 10:00 na OMV Domažlická?
Ten konec nevím (BRD ) podle tepla.
Počítám s tím a časově nejsem omezený.Možná na mozkuDum spiro,spero.
Tak ja jsem nakonec taky vyrazil. Bejval bych jel s vama, ale mohl jsem az tak ve 13h, tak jsem jel nakonec sam. Bylo krasne. Dal jsem cca 1/4 offffiku kolem Tremosny, Kralovic, Krivoklatu, hlavne kolem Berounky. Potkal jsem hafo turistu, ktery vytahlo ven pekny pocasi. Velka paradicka. Jinak jsem potkal docela dost ohnist a hned jsem so vzpomnel na ty burty jak o nich Tom psal ... taky hodim nejaky fotky
petrguss přiložený následující obrázek:
[361.85Kb]
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Jo byla to pecka, mistama jsem byl prekvapenej kam jsem se dostal a taky tim ze na takovem mrnavem "pětníku" jsem najel 150 km... urcite se tam da pojezdit daleko daleko daleko vic a ta reka tomu doda takovou jinou atmosferu...
[408.39Kb]
Tome nedeli 16. mam zatim volno, ale je to se mnou strasny - rekonstruuju barak, takze toho casu je pomalu a hlavne se mi to porad casove promichava jak muze zednik atd. Nicmen tu nedeli si proste rezervuju!! Tesim se. Chtelo by to na cely den, co ty na to, k obedu zminovane burty a plechovku nealkopivka Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tome nedeli 16. mam zatim volno, ale je to se mnou strasny - rekonstruuju barak, takze toho casu je pomalu a hlavne se mi to porad casove promichava jak muze zednik atd. Nicmen tu nedeli si proste rezervuju!! Tesim se. Chtelo by to na cely den, co ty na to, k obedu zminovane burty a plechovku nealkopivka
Petře to znám, tři roky děláme to samé a teď jsme to dostali už do rozumný fáze -chybí nám jen chodníky a fasády a po třech letech už toho je dost a řekli jsme si, že si letos užijeme motorky.....
Ok klidně celý den, nemám problém vezmeme buřty a pivko-nepivko a užijeme si to...na Berounce máme chatu v Plané, ale Offík tam nemám vůbec najetej...těším se.
Tak chatu muzeme zkouknout, jestli je cela a pojezdime tam... jeste davam fotku, byl jsem se taky kouknout na tom betonovym monolitu na Ptiši, hrozna stavba a strasnej zapadakov s asi ctyrma barakama...
[167.03Kb]
MilKal napsal:
Hustý , ale mi jedem zítra v 10 na OMV Domažlická to stihneš!
Tak to nestiham. Zitra od 7:30 natahuju omitky na schodisti v baraku a pak odpoledne jsme u nasich (slavime nejaky narozky...) tak nekdy priste no....
Upravil petrguss dne 08.03.2014 22:11
Tak já ten zítřek,musím odpískat,dnes jsem si propíchnul nohu,myslel jsem že to dám,ale oteklo to,tak si to užijte i za mě.když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
petrguss napsal:
Tome nedeli 16. mam zatim volno, ale je to se mnou strasny - rekonstruuju barak, takze toho casu je pomalu a hlavne se mi to porad casove promichava jak muze zednik atd. Nicmen tu nedeli si proste rezervuju!! Tesim se. Chtelo by to na cely den, co ty na to, k obedu zminovane burty a plechovku nealkopivka
Petře to znám, tři roky děláme to samé a teď jsme to dostali už do rozumný fáze -chybí nám jen chodníky a fasády a po třech letech už toho je dost a řekli jsme si, že si letos užijeme motorky.....
Ok klidně celý den, nemám problém vezmeme buřty a pivko-nepivko a užijeme si to...na Berounce máme chatu v Plané, ale Offík tam nemám vůbec najetej...těším se.
Tom
okolo Plany je to fajn kamos se ctyrkolkou me tam loni v lete trochu protahnul asi jenom 60km (offik) ale i tak super. Nadherna priroda a i cesta jenom byl problem ze tam bylo docela dost lidi.
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo