Jen kvuli aktualizaci seznamu: 138tis. km Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Samý jedničky jsem mělo taky loni v létě při cestě na dovolenou. Samozřejmě jako na potvoru to bylo zrovna na dálnici někde mezi D a A. Už jsem se těšil, jak zastavuju u krajnice, ale akorát když naskočila ta poslední jednička, tak se objevilo krásný parkoviště. Takže pohoda
buboGS přiložený následující obrázek:
[91.59Kb]
Upravil buboGS dne 22.03.2018 12:54
BMW GS = stroj na radost
No a když budou příznivé konstelace a najedu zase těch cca 10.000 za sezónu, tak dovrším vlastních 100.000 na této motorce. No a to už si ji asi nechám na věčné časy, když jsme si na sebe zvykli BMW GS = stroj na radost
buboGS napsal:
Samý jedničky jsem mělo taky loni v létě při cestě na dovolenou. Samozřejmě jako na potvoru to bylo zrovna na dálnici někde mezi D a A. Už jsem se těšil, jak zastavuju u krajnice, ale akorát když naskočila ta poslední jednička, tak se objevilo krásný parkoviště. Takže pohoda
no mohls to naplánovat tak, abys tu fotku vyfotil v 11:11hod 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
geofre napsal:
Geofre má momentálně 198000 a pořád hrčí, brčí, vrčí, jede...
...mi Söröš! 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
buboGS napsal:
no mohls to naplánovat tak, abys tu fotku vyfotil v 11:11hod
To bych musel vyjet z domova o 3:30 dříve a to by mi u mé dražší polovičky už neprošlo
I takhle to je kouzlo nechtěného BMW GS = stroj na radost
buboGS napsal:
no mohls to naplánovat tak, abys tu fotku vyfotil v 11:11hod
To bych musel vyjet z domova o 3:30 dříve a to by mi u mé dražší polovičky už neprošlo
I takhle to je kouzlo nechtěného
Jednoduše si mohl převexlovat hodiny , ale parádaGSA 1250 Rallye 2024
Tak tohle moc rad vidim vzhledem k rozhodnuti, ze s tou moji uz doziju.
Upravil DanielS dne 21.06.2018 09:28
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....