to Komainz: jak říkala babička beznohého stihače Alexeje Petroviče Maresjeva :“Lítej synku nízko a pomalu, ať se ti nic nestane“ (Saša se tím naštěstí neřídil a dožil se 85 let )
to Perna: budeš vítán (čo je to také oné : "lópat krupicu"?
…začíná to vypadat na pěknou „karavanu“ …asi budu muset lehce modifikovat trasu, protože na některých místech bychom mohli vzbudit nežádoucí rozruch
Upravil prezi dne 14.08.2009 10:23
jenom připomínám, kdyby někdo jel na Nový Jičín stejně jako já od ValMezu, tak silnice č. I/57 je mezi obcemi Krhová a Hodslavice úplně uzavřená, bo odstraňují následky po povodních...čili objížďka přes Rožnov a pak Frenštát...*pissed*
Upravil Pivos dne 14.08.2009 12:20
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ajaj,zacina to vypadat na pekny motomejdan
Takovy neoficialni sraz ale zas budou krasne fotky.
Prezi se s fotakem narodil takze dokumentace bude jak ma byt.
jo jo, začínám uvažovat o malém přátelském srazíku někdy koncem září - začátkem října ...dokonce mám tip na místo ...takové víkendové "babí léto" v Beskydech by byla parráááda"
...můžeme to v neděli probrat
Upravil prezi dne 14.08.2009 12:28
jo jo, začínám uvažovat o malém přátelském srazíku někdy koncem září - začátkem října ...dokonce mám tip na místo ...takové víkendové "babí léto" v Beskydech by byla parráááda"
- Babi leto v Beskydech jednoznacne podporuju! - Tak kdo pojede z Brna, nedame nekde rano sraz? Navrhuju jet mimo dalnici, treba pres Hostynske vrchy/Valmez.
ZMENA: Dorazim az na misto, pojedu z Ostravice a ne z Brna.
Upravil randolf dne 14.08.2009 14:02
Ne že bych netrefil do novýho pičína ale samotnýho mě ta cesta nějak nebude bavit
jsem ze Šlapek a připojoval bych se někde u Rohlenky.
Když bude nejhůř tak zapnu autopilota na dálnici a vyrazím někdy 8:15 z Rohlenky
prezi napsal:
…tak po ránu koukám a vidím, že jsme v první desítce "nejžhavějších vláken" …tedy dobré ráno žhaviči
…no a jak se nám to rýsuje na víkend? Zdá se, že nás bude "habafůk" …tak si to shrňme:
den ...neděle
čas ...sraz až v 9:30 (aby "přespolňáci" mohli z domovů vyjet v rozumnou hodinu)
místo ...čerpací stanice Slovnaft Nový Jičín GPS 49°36'12.44"N; 18°0'26.28"E (http://www.mapy.c...63776@z=15)
trasa ...rozhodl jsem se, že upřesním na místě
Pocitejte se mnou. Akorat bych chtel pozadat, zda byste mi nemohli dat vedet v pripade jakekoli zmeny na mobil, za chvili uz nebudu az do Nedele na netu. 608 618 272. Jinak 9:30 v Novem Jicine na Slovnaftu u reky Jicinky.
Diky a fakt promin ze jsem to takhle zmenil... doted jsem myslel, ze budu v zitra v Brne ale prave jsem se dozvedel, ze "jedeme na chatu" drive zminene mou maminkou samovolne preslo v mensi rodinnou seslost a ze by bylo zahodno se pridat.
pivos napsal:
jenom připomínám, kdyby někdo jel na Nový Jičín stejně jako já od ValMezu, tak [b]silnice č. I/57 je mezi obcemi Krhová a Hodslavice úplně uzavřená, bo odstraňují následky po povodních...čili objížďka přes Rožnov a pak Frenštát...*pissed*
...přes Rožnov a pak Frenštát je to zbytečně daleko ...poradím:
1.var.: ve Valmezu projedu zákazem (ale dopravní obsluze vjezd povolen - kdyby něco, tak jedu za rodinou do Hodslavic) a jedu až k Hodslavicím. Před Hodslavicema odbočím vlevo na Hostašovice, Straník, Kojetín, Nový Jičín (tak to jezdím já)
nebo, kdo nechce jet do zákazu
2.var.: projedu Val. Meziříčí směrem na Hranice a po cca 3km odbočím na Lešnou. Pak pokračuju Perná, Petřkovice, Janovice, Jičina, Starý Jičín, Nový Jičín
...v obou případech úspora času a benzínu + bonus v podobě silniček nižších tříd
...tak jsem si dnes přivstal a projel úvodní část plánované trasy ...lehký offík kombinovaný a okreskama ...cca 80km za 2 hodiny (pak navazují cesty a silnice, nějaké ty vyhlídky, serpentýny, apod.)
...ráno (vyjížděl jsem v 6:30 ) byla rosa, ale bahno není nikde a ještě to do zítřka dopoledne oschne, tak si myslím, že když nebudem divočit, tak je to i na Tourancky či Anakee ...no, uvidíme kolik vás dorazí a jak se vám bude chtít ...variant mám připraveno několik
prezi napsal:
...tak jsem si dnes přivstal a projel úvodní část plánované trasy ...lehký offík kombinovaný a okreskama ...cca 80km za 2 hodiny (pak navazují cesty a silnice, nějaké ty vyhlídky, serpentýny, apod.)
...ráno (vyjížděl jsem v 6:30 ) byla rosa, ale bahno není nikde a ještě to do zítřka dopoledne oschne, tak si myslím, že když nebudem divočit, tak je to i na Tourancky či Anakee ...no, uvidíme kolik vás dorazí a jak se vám bude chtít ...variant mám připraveno několik
...přes Rožnov a pak Frenštát je to zbytečně daleko ...poradím:
1.var.: ve Valmezu projedu zákazem (ale dopravní obsluze vjezd povolen - kdyby něco, tak jedu za rodinou do Hodslavic) a jedu až k Hodslavicím. Před Hodslavicema odbočím vlevo na Hostašovice, Straník, Kojetín, Nový Jičín (tak to jezdím já)
nebo, kdo nechce jet do zákazu
2.var.: projedu Val. Meziříčí směrem na Hranice a po cca 3km odbočím na Lešnou. Pak pokračuju Perná, Petřkovice, Janovice, Jičina, Starý Jičín, Nový Jičín
...v obou případech úspora času a benzínu + bonus v podobě silniček nižších tříd
jo taky už jsem se díval na tu variantu přes Lešnou....pojedu určitě tama5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak bohužel musím oznámit,že zítřejší akce se nezůčastním,díky "kvalitní" práci jednoho nejmenovaného servisu z okolí Šternberku. Na podzim opravovaná spojka a převodovka oznámily(jedna z nich-nejde to poznat) ukončení své existence a za silného rachocení a mlácení to daly najevo.Jako bonus jsem zjistil vůle na ventilech v polovině požadavků výrobce a jako bonus na druhou byly tak dorvané závity na víkách ,že jeden z nich už to nevydýchal.BĚŽTE VŠICHNI SERVISÁCI DO PRDELE,KDYŽ UŽ NEUMÍTE UDĚLAT ANI VENTILY.!!!! Kurva já su nasrané jak brigadýr.*pissed*
...ááá ku.va! ...co na to říci, že? ...ku.va, ku.va, ku.va!
...chápu tvoje rozladění a poté co jsi mi líčil své zážitky se servisy BMW rozumím i tvé myšlence na změnu značky ...ale do čeho jít, aby jsi si ještě nepohoršil
Upravil prezi dne 15.08.2009 16:57