PavelDR napsal:
No tak jako elektrikář si asi beru málo,ale zase mi nikdo nemůže říct,že jsou mé služby předražené.
A jak se tvá firma jmenuje?POSLEDNÍ V ČR?
Já vám říkám,že zkušený a vychcaný úderník - zedník 1000\hodina,topenář 2000\hodina a obkladač začíná na 500\hodina.....
jestli víte o jiných cenách je to možné,je to o lidech.......
Vemte si to takto - dám vám příklad ať to pochopí každý - servisák dělá doma za 300\hodina a v práci za 1200\hodina,jedna a ta samá osoba,jedna a ta samá práce a není to kouzlo....
Je to o lidech,jednak co jsou ochotni si za to říct a co jsou ochotni za to zaplatit.....
A je to i v taxikaření.....1km za 2000kč jinej jezdí za 30kč\km nebo 2kč\km
PS:cena je nastřel,může se lišit.....
Omyl Emile za 200 nezdražuj mi...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
a rozdíl je ještě v tom, že ve Stratosu dělá ještě za míň.. bych se divil, kdyby z těch 1200,- Kč co je hodinovka tam, mu dávali 200,- Kč.. Holt je potřeba vydělat na hezkej novej velkej skleněnej barák a lidi v něm..
servisak napsal:
Prosímtě pokud se nepletu tak děláme za 95 Kč/AW bez DPH
to je AFAIK STEJNE JAKO INVELT...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
A doprdele to jsme na radardce s bolavejma hlavama po pátečním večeru,takže letos za mě ne.
Eman co ty vytáhneš na radarku žlutáka?
žluťáka vytáhne tak leda z trenek
nebo z ucha...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
je to kolem 18.000,- Kč bez odměn atd.. stejný, jako jsem tam měl před 20ti lety.. takže smutnej příběh když si člověk uvědomí, že od tý doby vě ostatní 3x zdražilo..
Eman_ napsal:
Hele vy dva posunovaci hoven + Bob,na zlutaka je jeste zima,takze jindy a jinde.....
Jestli teda najdu klice od garaze....
Tak přijeď na dvouventilu...můžeš si na to sednout bokem,jak dáma,vytáhnout žluťáka z trenek a tahat si za něj celou cestu,aby ti to líp uteklo z těch Koťěhůlek
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Irskej napsal:
Ale tak jestli sliznes dalsich 20 na odmenach,tak to neni az tak zly.K tomu mas urco na vikendy predvadecky . ..
jsi upadl...
Ani náhodou
oba s Bobem víme, že je to "fabrika" za pár mizernejch korun.. (v dnešní době - je pravda že pojem "pár mizernejch korun" je relativní, ale v sekci BMW snad je každému jasné co je myšleno..)
Upravil jezek dne 07.04.2014 23:02