Macek01 napsal:
Tak vam zavidim chlapi a sem rad, ze ste si to uzili a ve zrdavi se vratili :-). Tak priste Ciao :-)
Ahoj Marceli,jaká byla výstava...něco zajímavýho?
Ja se na to vykaslal a nelituju. Kamos tam byl, jel po obede a cekal 2h v kolone s pak 1 h hledal misto na parkovani, prej desnej blazinec. Trochu sem to predvidal a deti pred tim ubranil :-).
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
tak otok trochu opadl,tak jsem to risknul a udělal jsem dobře,byla to nádhera vč. oběda.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Tak jsem dnes konečně otevřel sezonu....s batůžkem na klobásu do Míšova a probrouzdat okolí....najel jsem 180 km ...dneska fakt parádní den, doufám, že už to vydrží....no a příště už snad pojedu s Váma...
Upravil Carlos GS reVamp dne 09.03.2014 21:13
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Tak kluci, ne aby vás napadlo si někdy něco koupit od VW, mam doma už dva náhradní vozy od servisu, včera manželce chcípla v Písku Ibiza, kterej je 6 měsíců a má najeto 8tis kilometrů - taky vada motoru to bych se z toho pos... . Na Superbu mění motor a u Ibizy to prej pravdě poddobně dopadne stejně . Já ty šroty prodam a koupim žigulíky Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!