Ja souhlasim se strogasem, nechal bych podle toho co rano tak v 9 bude. Ted o tom nema vyznam spekulovat... verim ze prset nebude a kdyz bude prset v sobotu a v noci na nedeli, tak to bude alespon o to zabavnejsi, to zas pujdu rovnou pod vapku
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
No lyze uz jsem hodil na pudu, ale je videt, ze je mozna zase budu sundavat s tou nedeli to vidim uz i ja velmi cerne...
petrguss přiložený následující obrázek:
[44.91Kb]
hlásím dopředu, že jestli nebude slušně tak to odpískám vzhledem k tomu, že mám spousta práce na servisu a radši něco sdělám a udělám si ''fora'' na další víkend...
hlásím dopředu, že jestli nebude slušně tak to odpískám vzhledem k tomu, že mám spousta práce na servisu a radši něco sdělám a udělám si ''fora'' na další víkend...
Tom
tak s tím souhlas...
a na další výkend bys viděl spíš neděli nebo sobotu?
Kluci další víkend se přizpůsobím většině, ale fakt už bych chtěl a pojedu, ale ted to prostě vypadá čím dál tím hůř - to počasí je mazec a nevím kam dřív skočit...
no já právě příští sobotu budu servisovat, takže pro mě by byla ideální zase neděle... ??
já tenhle víkend taky,rači přeložím stéblo,potřebuju mimo jiné doladit stroj na fichtl cup a příští sobotu mám akci,takže za mě taky rači neděle.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
nehodlá někdo z plzeňáků objednávat od marseluse?bysme to dali za jedno poštovný?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
nehodlá někdo z plzeňáků objednávat od marseluse?bysme to dali za jedno poštovný?
mám obědnáno.Klidně mu cinkni ať to hodí k tomu co ptřebuješ.
díky za nabídku,domluvím se s ním,jestli to půjde
v neděli bych se i přidal
dneska jsem si dal asi 150km od našich do plzně a nebyla to žádná sláva... místama jsem měl honičky udržet se na silnici, jakej foukal vítr
Tak a je to tady, nasledujici vikend mam zas v kopru co se motorky tyce (zase jsem na baraku a makam)
Tome, musime se na ten off domluvit na najaky 8. den v tydnu, jinak to proste nevidimŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Kluci,
nevíte v okolí Plzně o někom, kdo vycentruje drátěnou 21 a 17 (Dakar)? Vím o kontaktu v jižních čechách, Tomáš ví o Pardubicích, ale přeci to musí dělat i někdo tady u nás. Přeci to nebudu posílat...