Do jiznich cech jezdim tak 1x, 2x za 14 dni kdyz bys chtel tam, neni problem se domluvit. Jinak nevim o nikom, ale zeptam se ti...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Kluci,
nevíte v okolí Plzně o někom, kdo vycentruje drátěnou 21 a 17 (Dakar)? Vím o kontaktu v jižních čechách, Tomáš ví o Pardubicích, ale přeci to musí dělat i někdo tady u nás. Přeci to nebudu posílat...
Díky
Jak moc to spěchá? Kamarád v Tc to zmákne ,povezu mu pár věcí opískovat /komaxit :-D
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
zde: http://www.moto-r...ervis.html
edit: když se s ním domluvíš, tak ti to někam hodí a nemusíš "až" do Příchovic...
Upravil Labus01 dne 17.03.2014 17:03
xHackerM napsal:
Kluci,
nevíte v okolí Plzně o někom, kdo vycentruje drátěnou 21 a 17 (Dakar)? Vím o kontaktu v jižních čechách, Tomáš ví o Pardubicích, ale přeci to musí dělat i někdo tady u nás. Přeci to nebudu posílat...
Díky
Příchovice mam přes kopec,když se s ním domluvíš ,můžu ti ho tam vzít.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Jsem to dneska u oběda říkal Marcelovi, jak mám pod předníma vidlicema kýbl se solí na chodník a zadek podepřený vodováhou a motorka stojí na centrálu...
MilKal napsal:
Doufám , že už brzy vyjedeš.
Jinak jsem teď ve Vacově a hustě sněží,máš čas.
Já na to nepospíchám. Mám kola na centrování, gumy připravený v pneuservisu, přídavný světla v krabici, elektrika k nim čeká na komponenty. Práce jak na kostele, času málo...
Upravil xHackerM dne 24.03.2014 20:56
MilKal napsal:
Doufám , že už brzy vyjedeš.
Jinak jsem teď ve Vacově a hustě sněží,máš čas.
Já na to nepospíchám. Mám kola na centrování, gumy připravený v pneuservisu, přídavný světla v krabici, elektrika k nim čeká na komponenty. Práce jak na kostele, času málo...
To fakt chceš letos vyjet?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
Příchovice mam přes kopec,když se s ním domluvíš ,můžu ti ho tam vzít.
Už to tam u pána je. Snad to tento týden bude.
cau sim te sto dal do tech Prichovic,,..zeptas se mi tam jestli dela i na 1150,,von to kazdej nechce delat ze sou nejaky tvrdy ty rafky,,a potom by me zajimalo kolik te to stalo a jestli spokojenost,dik,,potreboval bych taky oba ale nevim jestli jeste letos,,dik
U mě to nespěchá, to vyřešíme až bude klid a budeme moct i pokecat. Martin mi to říkal, že tam toho máš plnou garáž a jmenuje tě svym dvornim mechanikem, prej si nejlepší na světě :-)
Ale na další výletík se taky těšim, už vim kde koupim výborný buřtíky :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!