Macek01 napsal:
U mě to nespěchá, to vyřešíme až bude klid a budeme moct i pokecat. Martin mi to říkal, že tam toho máš plnou garáž a jmenuje tě svym dvornim mechanikem, prej si nejlepší na světě :-)
Ale na další výletík se taky těšim, už vim kde koupim výborný buřtíky :-)
Ty buřty na to se těším možná víc než an tu jízdu - čistá hlava,pohodička a žádnej stres.... )
No jasný, že vezmu. Vezmu je všem účastníkům výletu včetně čerstvého chlebíkua hořčice :-).
Jo motorka je připravená a kompletní, ale já byl na poslední vyjížďce v Míšově a od tý doby sem neměl čas a nebo nebylo počasí, nějak se mi to nedaří. Já mam teď čas až večer a to je zima a tma :-(.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
o víkendu jedu na Orlík na ryby,bohužel mam moc cajku,takže asi budu muset autem abych nebyl jak ti Vietnamci..........
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Kluci, potřebuji na zahradě oplotit záhonek, proti psům. Celkem se jedná o 20m a chtěl bych to udělat z palet. Nevíte tady někde v okolí o volných, použitých? Nechci nové a než pojedu do výkupny, tak se ptám tady. Chci, aby to mělo už nějakou patinu, i si je kdyžtak opravím.
Upravil xHackerM dne 28.03.2014 20:00
xHackerM napsal:
Kluci, potřebuji na zahradě oplotit záhonek, proti psům. Celkem se jedná o 13m a chtěl bych to udělat z palet. Nevíte tady někde v okolí o volných, použitých? Nechci nové a než pojedu do výkupny, tak se ptám tady. Chci, aby to mělo už nějakou patinu, i si je kdyžtak opravím.
V pondělí se ti podívám v práci,máme jich tam dost,ale nevím kolik jich je k dispozici.Musím se domluvit s klukama ze skladu.
Dum spiro,spero.
xHackerM napsal:
Kluci, potřebuji na zahradě oplotit záhonek, proti psům. Celkem se jedná o 13m a chtěl bych to udělat z palet. Nevíte tady někde v okolí o volných, použitých? Nechci nové a než pojedu do výkupny, tak se ptám tady. Chci, aby to mělo už nějakou patinu, i si je kdyžtak opravím.
Ty vole to bude hnus. Natáhni ohradník a je klid.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Ty vole to bude hnus. Natáhni ohradník a je klid.
Právě, že nechci nic nalajnovanýho. Chci to mí takový laxní. A navíc nechci budovat nic extra, zahrada je pronajatá. Chtěl jsem to původně udělat přírodní, koupit na pile balík krajiny a z toho. Jenže tady v okolí buď nemají, nebo je to fakt jen dřevosuť a nebo na to mají pořadník. Jo a jestli myslíš el. ohradník, tak ten už jsme měli, ale tím, že na zahradě není elektrika jsem to měl na baterce a to je přes zimu a za deště tak nespolehlivý, že jsem to dal pryč a zvolil pevné překážky.