TOČENÝ Bernard 12° je opravdu vynikající pivo. Mám velkou kliku, že mam hospodu kde ho točí asi minutu cesty pěšky od baráku Musí být vysoká sklenice s tenkým sklem, ideálně na nožičce... Co se výše zmíněného nealka týče, tak taky krásně voní a nechutná úplně nejhůř
TOLI napsal:
U nás v hospůdce maj tedka svijany weizen
Teď jsem byl u nás v hospodě na 3 kousky tohodle skvělýho piva a k tomu jsem si dal dvě topinky a nakládanej hermelín
Ten 12-tkovej Bernard jak pil Kašák je taky výbornej - škoda, že ho u nás v okolí nikde netočí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kasak napsal:
Včera jsem byl na oslavě kamarádových 40.Pili jsme nepasterovaného 12° Bernarda,je to vynikájící pitivo.Musíte ochutnat.
Kamaráde Bernard má všechny piva nepasterovaný, měl si na mysli asi 12 nefiltrovanou a ta je opravdu vynikající, ostatně asi jako včechny piva od Bernarda až bude teplo tak přijeďte a zajdem na něj
Jo,nefiltrovaný.Mám ještě natočenou petku,tak si dám k obědu.Když je hlad,je i husa dobrá.
mandy8 napsal:
Emilio> Ty faktory mě teda zajímají, víš jak, jsem mladé ucho
jinak to parkování je šílené teda!
Ondro,až mě pošleš to co si mě slíbil u ohně,tak ti to prozradím...
PS: Doufám,že si tu nečekal celý den...
No tak já se zeptám doma jestli můžu vyfotit
No ale jinak, včera jsem byl na přednášce od Igora Brezovara a můžu všem doporučit fakt borec, skvěle se poslouchá, opravdu dobře pobaví a já bych ho dokázal poslouchat celý den klidně, stojí to za to!
Jsem se k PC dostal až teď, celej víkend děláme na MB Vito jeden prah a zadní vrata. Hrozná pakárna... Ještě že je COčko, ohejbačka, štus šmirglů, kompresor s profi stříkací pistolí, dvě basy piv a v garáži 30 °C.... Dělalo se v tričku, muselo se větrat...
Dal jsem to do vakua, tak by nemělo... Ale čert ví Co Ty, copak jsi udělal o víkendu? Zřejmě si do garáže skočím ještě pro jedno, tak vyfotím co jsem dělal
edit: hicks stejně vedle řeší maziva na řetězy, tak se alespoň podívám, čím to mažu já...
Upravil Chimera dne 05.02.2012 21:45
Chimera napsal:
Jsem se k PC dostal až teď, celej víkend děláme na MB Vito jeden prah a zadní vrata. Hrozná pakárna... Ještě že je COčko, ohejbačka, štus šmirglů, kompresor s profi stříkací pistolí, dvě basy piv a v garáži 30 °C.... Dělalo se v tričku, muselo se větrat...
Mám na prodej zadní vrata na MB Vito, nepotřebuješ je ? Vyklápěcí,stříbrná metalíza.
Upravil bluesbery dne 05.02.2012 21:53
Chimera napsal:
bluesbery: OK
Jarys: taky dobrý... Taky bych se radši věnoval přítelkyni, ale ono ani v tý garáži není tak zle (už se mi trochu pletou témata)
jak by tam mohlo bejt zle když tam máš pivínkoNač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Přátelé, jak je v garáži teplo a studený pivo...... No šel jsem tam dnes v 11 a přišel ve 21. Teplá garáž je základ. Nedokážu si představit takovýhle servis auta někde venku