Zdar chlapi, tak se začínáme připravovat na Radarku a měli bychom udělat krátký před Briefing.
Jedu já, Kalli, MilKall, Marti82, Bajlak (připojí se někde v Praze) a pokud někdo další tak se nahlaste.
Já a Marty si berem v pátek dovolenou a Kalli s tátou hlásí, že by mohl vyjet cca mezi druhou a třetí hodinou odpol. Pojďme tedy vymyslet kde kdy jak s kym .
Já plánuji pobyt od pátku až do neděle.
Napadl mě i sraz v Modleticích u TT (určitě by nám udělali kávu ) a od tud společně, ale zatím to je jen myšlenka.
Upravil Macek01 dne 07.04.2014 15:49
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Bajlak napsal:
Já pořád čekám v Praze a nikde nikdo reagoval jsem na
"Já plánuji pobyt pondělí až neděle"
Já vim, opravil sem to, ****ní automatický opravy v telefonu, píšu p.. a fláknul tam pondělí . Aspoň sem se pěkně zasmál
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
pro Plzeň navrhuji sraz u Tesca Rokycanská (vedle je obchod s nápoji,kdyby někdo potřeboval nealko .
Čas 15:30 odjezd.
16:30 TT
23:00 Radarka
Upravil milkal dne 07.04.2014 15:10
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Ahoj klucí a holky. Jsem ze Zbiroha a chtěl bych se k vám někde připojit. V kolik plánujete vyrazit a kdy asi budete projíždět přes Beroun? Tam bych se k vám přidal někde u OMW u dálnice.
romanhavlon napsal:
Ahoj klucí a holky. Jsem ze Zbiroha a chtěl bych se k vám někde připojit. V kolik plánujete vyrazit a kdy asi budete projíždět přes Beroun? Tam bych se k vám přidal někde u OMW u dálnice.
hoši, jede někdo z vás spodem, už jsem psal do vlákna radarky... já si tu dálnici rozmyslel, mam noční takže můžu vyrazit včas, hned jak se vyspím a hlavně to něco mi v prahéé vyzvedne Toli, takže tam kvůli tomu nemusím. Jedu s Kalutem, sraz máme v Nezvěsticích na benzině, ještě nevim v kolik... Taky bych se tímto chtěl omluvit, jen už nevím komu ale někdo chtěl jet spodem a já tvrdil že pojedu rychle po dálnici... Tak pardón https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Ty jo, tak mi radarka nevyjde kdyby byla ten další víkend, tak jsem v poho....no, tak snad příště........UZIJTE SI TO KLUCI...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Trasy:
1) D5 + D1 = 3hodiny + TT
2) spodem 19 +23 = 4hodiny (romanhavlon se může přidat v Rožmitále)
Osobně raději spodem offroud až na Radarce.V TT jsem byl, letos už zaplacený daně mám .
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!