Prvni skolni den na americké stredni skole predstavuje ucitelka nového zaka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina zacina a ucitelka se pta: "Uvidime, kdo ovlada kulturni historii Ameriky. Kdo rekl: "Dejte mi svobodu nebo me zabte?"" Hrobové ticho ve tride, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry, 1775, ve Philadelphii." "Vyborne Suzuki, a kdo rekl: "Stat je narod a narod nesmi zhynout?" Suzuki se postavi: "Abraham Lincoln, 1863, ve Washingtonu." Ucitelka se podiva na zaky a rika: "Stydim se za vas, Suzuki je Japonec a zna americkou historii lépe nez vy!" Zezadu se ozve tichy hlas: "Polib mi p*del, zas*any Japonciku!" "Kdo to rekl?" Zvola ucitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvani odpovi: "General McArthur, 1942 v Guadalcanalu, a Lee Iacocca, 1982, pri valné hromade firmy Chrysler."" Trida je zcela zticha, jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na bliti!" Ucitelka krici: "Kdo to byl!" Suzuki odpovida okamzite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v prubehu obeda, Tokio, 1991." Jeden ze studentu se postavi a otravene rekne: "Vyhul mi!" Ucitelka hystericky: "A dost! Kdo to byl ted?" Suzuki bez mrknuti oka .bv: "Bill Clinton Monice Levinské, 1997, ve Washingtonu, Ovalna pracovna Bilého domu." Dalsi ze studentu se postavi a zarve: "Suzuki je hromada s*acek!" A Suzuki opet klidne: "Valentino Rossi pri Velké cene motocyklu v Brazilii, 2002." Trida zcela propadne hysterii, ucitelka upada do bezvedomi, dvere se otevrou a vejde reditel: "Ku*va, takovy bordel jsem jeste nevidel!!" Suzuki: "Vladimir Spidla ministru financi pri predlozeni statniho rozpoctu, Praha, 2003."
per aspera ad astra
Ahoj dědečku a babičko,
ve škole nám řekli, že se nesmí lhát a měli by jsme se ke všem lžím přiznat, tak píšu. Přes prázdniny jsem potají otevřel jednu z těch velkých sklenic se švestkovou marmeládou a téměř celou jsem ji snědl. Aby jste na to nepřišli, tak jsem do ní nasral a vrátil ji na polici."
Děda se otočí a babce vlepí facku: "Já ti furt říkal že je to hovno, a ty pořád jenom "zcukernatěla, zcukernatěla..."
Učitel oznámil termín konání písemky: "Omluvit vás může jen neschopenka nebo smrt v rodině."
Emil : "A co extrémní sexuální vyčerpání?"
Třída se složí smíchy.
Učitel : "Tak to se budes muset naučit psát druhou rukou."
Upravil bluesbery dne 04.08.2014 18:35
Tatínek se ptá svého osmiletého synka: "Co bys letos chtěl k narozeninám?"
"Menstruační tampóny." "Víš ty vůbec, co to je?" "Nevím, ale v televizi jsem slyšel, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat, jezdit na kole i skákat padákem." R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Víte, co se stane, když člověku spadne žába do šálku kávy?
Ital - hodí šálkem, rozbije ho a odejde v záchvatu hněvu.
Němec - vyndá žábu, pozorně umyje šálek, st...erilizuje ho a udělá si novy šálek kávy.
Francouz - vyndá žábu, a vypije kávu a udělá si žabí stehýnka.
Číňan - sní žábu a vyleje kávu.
Rus - vypije kávu i se žábou vzhledem k tomu, že byla zadarmo.
Izraelec - prodá kávu Italovi, žábu Francouzovi, šálek Němcovi, místo kávy si dá šálek čaje a použije získané peníze na to, aby vynalezl zařízení, které zabrání žábám padat do kávy.
Palestinec - obviní Izraelce za to, že mu spadla žába do jeho kávy, protestuje proti aktu agrese u OSN, vezme si peníze od Evropské Unie na nákup nového šálku kávy, peníze použije na nákup výbušnin a pak vyhodí do povětří kavárnu, kde se Ital, Francouz, Číňan, Němec a Rus snaží vysvětlit Izraelci, že má dát svůj šálek čaje Palestinci.
„Autobusem do Tel Avivu jede pan Löbl a čte arabské noviny. Vidí ho pan Kaplun a pohoršuje se: “Löbl, proč čtou arabské noviny? Nestyděj se? Proč nečtou naše? Třebas HaArec, nebo The Jerusalem Post?”
Pan Löbl se ohradí: “Jsem snad mešuge? Proč bych četl židovský noviny? Pořád je tam jenom o tom, jak máme hloupé a zkorumpované politiky, jak se u nás krade, jaký máme deficit státního rozpočtu, jak se bude zdražovat a že hrozí krize, nezaměstnanost a neúroda.
U Arabů si čtu, jak ovládáme celý svět, všechny banky, amerického prezidenta, ostatní prezidenty a krále, všechny zbrojní programy a průmysl, světový obchod a těžbu zlata a ropy, jak máme pod palcem Pentagon, Bílý dům i OSN, jak se každý den koupeme v šampaňským a souložíme s mladicemi. Tak se nedivěj, že si každý ráno čtu radši ty arabský noviny.”“
Medik přiložený následující obrázek:
[114.56Kb]
Upravil Medik dne 14.08.2014 17:54
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Japonští technici z Ósacké univerzity sestrojili speciálního elektronického robota,
který dokáže na základě zjištěných dat velmi rychle objevit zloděje.
Ve zkušebním provozu odhalil robot během pěti minut v Japonsku sedm zlodějů.
O vynález projevilo zájem několik zemí. V USA robot odhalil během pěti minut devět zlodějů.
V České republice při předvádění v prostorách poslanecké sněmovny
byl robot během pěti minut odcizen.
Policie ČR žádá občany aby případné poznatky ohlásili na tel. č. 158 !
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pěkné příslový
Medik přiložený následující obrázek:
[35.86Kb]
"Tak konečně jsem vyřešil všechny své spory s manželkou... Teď jen přemýšlím, do které přehrady ji mám hodit..."Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.