Vemsu napsal:
Pokud chceš ověřit moje znalosti z biochemie, ptej se... Jen doufám, že si to budeš mít kde ověřit...
Ty fakt nejíš tatarák? A med jíš? Zeleninu kořenovou taky ne? Víš co se z toho dá chytit všechno za breberky?
vezmi zpatky tu nehoraznou kravovinu, ze po "extra virgin" olivovym oleji se netloustne a mozna te budu brat TROCHU vazne.
syrovy maso jim jenom v sushi, syrovou zeleninu se snazim omezovat.
Syrovy cerveny maso max v prosciuttu... a to jeste jenom obcas.
Tepelna uprava ma svuj smysl.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LOL... koukam, ze nejsem jedinej co setri na chondru .. mediku bud v klidu, zda se, ze to nema vedlejsi ucinky ani na mne, ani na prasaka.
Zadnej podobnejsi druh uz k tobe neni
17 cm
Co vim od zverolekarky, tak se s timto pripravkem roztrhl pytel. Chtel jsem jej take brat na klouby, ale bylo mi receno, ze se na to mam vy... Udajne jen tlumi bolest, pricinu bolesti neresi. Nejsem zverolekar, ani doktor, ale chtelo by se zeptat jeste nekoho jineho pro porovnani nazoru.
Uz jen to, ze je v popisu...pouzivej 3 mesice a pak na 3 vynechejte o necem vypovida. Asi je to zahul pro nejaky organ, ktery se z trimesicni kury musi vzpamatovavat a regenerovat.
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
Vemsu napsal:
Aha tak to vysvětluje všechno, ale kdo chce kam...
ty tu.pa ku.ndo, co si tu voteviras svoji dr.zku na vegetariany?
ses uz docista po.srala, ne?
wogo...
17 cm
Co vim od zverolekarky, tak se s timto pripravkem roztrhl pytel. Chtel jsem jej take brat na klouby, ale bylo mi receno, ze se na to mam vy... Udajne jen tlumi bolest, pricinu bolesti neresi. Nejsem zverolekar, ani doktor, ale chtelo by se zeptat jeste nekoho jineho pro porovnani nazoru.
chondroitin sulfat atd prave resi pricinu nekterych obtizi... napr. pretizene klouby spekama atd
17 cm
Miguel napsal:
panebože. když tě to opravdu tak trápí, můžeš si maso na tatarák nechat zmrazit a pak rozmrazit a je to v pohodě...
zmražené maso na tatarák je na prd
bohužel nevím ale o jiném řešení pro člověka, který má patologický strach z cizopasníků. btw. tatarák žeru fest, pro kontrolu jsem si dal nějaký antiparazitika a druhej den ze mně žádný mrtvý parazit nevyběhnul. jak se to kontroluje nechci vysvětlovat, ale zajisté ti to bude jasný.
za mně osobně, nejlepší je z vepřové panenky a k tomu jen dijonskou, kapary, nakládaný zelený pepř, žloutek nebo olivový olej... a ideálně nasekat na malé kousky nožem, spíš než pomlít, je mi milejší "na skus" než ve formě zubní pasty...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
panebože. když tě to opravdu tak trápí, můžeš si maso na tatarák nechat zmrazit a pak rozmrazit a je to v pohodě...
bohužel nevím ale o jiném řešení pro člověka, který má patologický strach z cizopasníků. btw. tatarák žeru fest, pro kontrolu jsem si dal nějaký antiparazitika a druhej den ze mně žádný mrtvý parazit nevyběhnul. jak se to kontroluje nechci vysvětlovat, ale zajisté ti to bude jasný.
za mně osobně, nejlepší je z vepřové panenky a k tomu jen dijonskou, kapary, nakládaný zelený pepř, žloutek nebo olivový olej... a ideálně nasekat na malé kousky nožem, spíš než pomlít, je mi milejší "na skus" než ve formě zubní pasty...
čoveče to sem ještě neslyšel, tatarák z vepřovýho, tu svíčkovou mám tak nějak zažitou, no vždy něco poprvé a zase jsem chytřejší
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Dík, už se tím cpu půl roku. Tedy s tou lidskou verzí.http://www.alavis...;results=2 Liší se to jenom nižším množstvfím jablečnýho pektinu. Jenže když nemáš menisky a místo nich dostaneš artrózu, tak už jen snažně udržuiješ mírně horšící stav. V podstatě brzdíš pád k berlím a železu.
Ale je fakt, že jsem zkoušel za ty léta leccos, ale tohle jakž takž funguje. I ta koňská verze. Donedávna jiná nebyla.
Dík
Upravil Medik dne 01.02.2017 17:37
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Uz jen to, ze je v popisu...pouzivej 3 mesice a pak na 3 vynechejte o necem vypovida. Asi je to zahul pro nejaky organ, ktery se z trimesicni kury musi vzpamatovavat a regenerovat.
Nikolivěk.
Do čtyřicátého roku života by si mělo tělo synoviální tekutinu pro klouby vyrábět samo a tento přípravek bych neužíval.
Je to jako s každou jinou věcí, funkce dělá orgán, když budeš kloubům pomáhat zvenčí, přestanou pracovat samy. Nejlépe je bez těchto věcí se obejít.
Jinak to je doplněk stravy bez vedlejších účinků.
Nicméně, jestli nejsi vrcholový sportovec, obešel bych se bez něho.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
čoveče to sem ještě neslyšel, tatarák z vepřovýho, tu svíčkovou mám tak nějak zažitou, no vždy něco poprvé a zase jsem chytřejší
chuťově u mně stojí ze svíčkové hovězí prakticky nejníž. lososový (sušené rajčata, kapari, dižonská, šalotka) je před ním a z telecí nebo vepřové svíčkové jsou největší lahůdkou.
pod trvalým dohledem
hicks napsal:
LOL... koukam, ze nejsem jedinej co setri na chondru .. mediku bud v klidu, zda se, ze to nema vedlejsi ucinky ani na mne, ani na prasaka.
Zadnej podobnejsi druh uz k tobe neni
Ty vole, ty krmíš prase alavisem? To bude nejzdravější čuně v republice. Těžko odolávat ti ho nesežrat Ještě tě kanec nesežral? Jak s ním vůbec válčíš? a už jsi mu pořídil družku a nebo je to **** či kleštěnec?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty voe... číst tuhle debatu, panečku, to je něco... Jste tlustý? Tak se kur*va hejbejte a nežerte jak prasata... a když chlastáte, tak pak v noci neluxujte lednici...
Jste horší jak ženský...
Upravil Kubrt dne 01.02.2017 18:22
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
Ty voe... číst tuhle debatu, panečku, to je něco... Jste tlustý? Tak se kur*va hejbejte a nežerte jak prasata... a když chlastáte, tak pak v noci neluxujte lednici...
Jste horší jak ženský...
nevim jak u vychrtlin, ale u mne pohyb zasadne stimuluje apetit
17 cm
kubrt napsal:
Jste horší jak ženský...
Nezáviď a stav se. Dám ti najíst a napít
Medik napsal:
Ty vole, ty krmíš prase alavisem? To bude nejzdravější čuně v republice. Těžko odolávat ti ho nesežrat Ještě tě kanec nesežral? Jak s ním vůbec válčíš? a už jsi mu pořídil družku a nebo je to **** či kleštěnec?
no jasne, mam tip jeste na jeden lepsi supplement, ale ted si nevybavuju nazev
vepr vypada docela spokojene, tak asi dobry. Akorat musime zkratit zoubky...
17 cm
Medik napsal:
no jasne, mam tip jeste na jeden lepsi supplement, ale ted si nevybavuju nazev
vepr vypada docela spokojene, tak asi dobry. Akorat musime zkratit zoubky...
Ahoj, trošku jsem zaregistroval..na videu..,že zijes s kňourem, tak mě zajímají trošku detaily...v bytě či v domě...jak resis aroma...důvod tak úzkého soužití je jen to,že se vešlo co by sele do topcase,bo i antiislam ..a co dál s ..klidně i do PM
Dík
SG
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
GSSG napsal:
Ahoj, trošku jsem zaregistroval..na videu..,že zijes s kňourem, tak mě zajímají trošku detaily...v bytě či v domě...jak resis aroma...důvod tak úzkého soužití je jen to,že se vešlo co by sele do topcase,bo i antiislam ..a co dál s ..klidně i do PM
Dík
SG
prosimte prase (alespon to nase) nesmrdi vubec, nebo minimalne. Myslim, ze to hodne souvisi s tim, ze se minimalne POTI.
Spis nez smrdi, tak absorbuje pachy.. takze pokud ma cistou ubikaci, nevidim problem.
Tj. kdyz bys porovnal treba Boba nebo Medika... tak prase je pri stejnym hygienickym levelu cejtit nekolikanasobne min. Jediny jsou pachovy zlazy na prednich packach, ale to je cejtit spis jako ocet.
My ho mame normalne doma, akorat ZA mrizi... babe z prapodivnyho duvodu jako vadi, aby chodil po celym baraku. Nakonec jsem teda ustoupil a je za mrizi i kdyz ma normalne vlastni zwei zimmern.
Upravil hicks dne 02.02.2017 11:16
17 cm