no vopravdu! 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks: ja viem že kde tá guma má byť ale fakt som to tam nemal, na jeseň som to mal dole.
Celé to uchytenie som mal trocha iné, vyššie.
PS:
ale ked som ta tak teraz videl tak sa nehádam asi s tými riaditkami naozaj pohneš
ale zo šalátu to asi neni
Jestli 2012, tak si za to fakt vzal
Nebo možná nějaká silná a výživná stolní voda.
Na druhou stranu sis to taky zaplatil tak proč ne . a nikdo ti to nemůže sebrat .
Tak dnes jsem se přidal taky. Zastavil jsem neplánovaně těsně u krajnice a ta byla bohužel natolik svažitá, že jsem dostal na zem až v takovém náklonu, kdy už motorku nebylo možné i s batůžkem udržet. Batůžek se válel v příkopě plné vody a na motorce upadnul plastový držák havy a vytrhnul se drát od svíčky. Asi půjdu koupit kryt hliníkový.
Kenvelo přiložený následující obrázek:
Velká Javořina :
Vrcholem hory prochází hranice České republiky se Slovenskem a nachází se zde také televizní a rádio vysílač. Velká Javořina je nejvyšší horou tohoto pohoří a pyšní se svými 970 m n. m. Na Javořině převládá pralesovitý porost na vápnitém flyši severního svahu. Navštívit můžete také 3 až 4 km od vrcholu se nachází vrch Jelenec, který byl dříve využíván jako vojenský prostor. Na tomto vrchu zbyla po armádě chátrající asi 30 metrů vysoká telekomunikační věž.
Kenvelo napsal:
Velká Javořina :
Vrcholem hory prochází hranice České republiky se Slovenskem a nachází se zde také televizní a rádio vysílač. Velká Javořina je nejvyšší horou tohoto pohoří a pyšní se svými 970 m n. m. Na Javořině převládá pralesovitý porost na vápnitém flyši severního svahu. Navštívit můžete také 3 až 4 km od vrcholu se nachází vrch Jelenec, který byl dříve využíván jako vojenský prostor. Na tomto vrchu zbyla po armádě chátrající asi 30 metrů vysoká telekomunikační věž.
No jasně, já pocházím ze Strání (hned pod Javořinou).
Jen ta cesta je divná... Ze slovenské strany tam vede asfaltka. Z české strany tam sice vede šotolina, akorát je tam zákaz vjezdu F800GS
Já vás obdivuju, že máte to srdce si to ještě fotit. Tohle se mi stát, tak první co tak se budu snažit to zvednout a zjistit rozsah škod. Ne šmátrat pro foťák a fotit.... Bych beztak pro plné oči slz neviděl snímaný objekt v hledáčku
Tak včera sa mi podarilo pred garážou, z hlavného stojanu som ju dával dole, velmi šikovne zboku, nesedel som na nej a prevážila ma. Plne natankovaná 32Litrov,trocha do kopca skoro som sa dokakal kým som ju dal hore. Ešte aj zadnu stupačku som na zámkovej dlažbe zlomil skoro ma drblo
No a já se vyválel nyní v Rumunsku 4x. Naštěstí vždy do měkkého a v téměř nulové rychlosti. Ovšem blinkr a zadní blatníček budu muset někde zase sehnat. Na focení nebyly síly.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz