Kuba89 napsal:
Jen takový dotaz. V kolik začíná checkin?plánujeme dojet cca 16 h, než postavíme stany bude večer
Těžko říct. Myslím, že bychom tam mohli být kolem 17.h ale je to jedno. Tomáš tam bude.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Info:
Kvůli tomu, že většina lidí plánuje akci v sobotu opustit, jsme se s Tomášem dohodli, že Živáňskou dáme na pátek k večeři.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přijedu v pátek kolem 18-19 hod.. Sobota platí jak jsem psal.. Jen prosím postel u někoho kdo nechápe takže jedu pátek až neděle, full servis
Upravil Bedabanjo dne 01.05.2025 21:27
Jsem taky doma. Najeto tam/zpět skoro 800km, bafo celé od hmyzu, projel jsem se super. Spec díky čtverákovi Tomašovi že mě dal na pokoj s třemi KTM. ---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Tak jsem dorazil domů akce super vyjížďka perfektní užili jsme si i krásný slejvák poznal jsem nové tváře za mě paráda. Jen opravdu škoda co tam majitel Tomáš dva večery předváděl bohužel musím říct že po jeho sobotním extempore na tu chatu už prostě nejedu. Jinak akce perfektní užili jsme kopec srandy děkuji organizátorům za pozvání a příště se těším na další akci.
ahoj, díky Petrovi za parádní akci a energii co do toho vložil. Vyjížďka pěkně naplánovaná bohužel jsem nemohl až do konce ale i tak jsem si to užil. Poznal jsem nějaké nové tváře. Zdravím všechny zúčastněné a zase někde.
Jako v sobotu to bylo ještě větší extempore? já myslel že si to vybral v pátek.
Bohužel v sobotu byl nalítej na kašu už jak jsme přijeli kolem 5:30 z vyjížďky potom kolem asi 7:00 tam privrel Marcelu okenicí od kiosku a docela nepěkně je tam třikrát práskl tou okenicí po hlavě , mezitím nám všem stihl nadat , křičel tam jak smyslů zbavený a pak zakopl, spadl jak pytel brambor div si nezlomil vaz.. tak ho odtáhli na pokoj a pak už byl klid.
LOL! ...zase jsem o neco prisel... : D
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky doma... a i přes špatnou předpověď, úplně za sucha.
Díky všem zúčastněným
Pak že nejde najet 300km na hromadné vyjížďce
Jako prd... I s jídlem, zmrzkou... a trochou deště. Příště dáme 350
Já vás ještě naučím jezdit, flákači
Mr GS přiložený následující obrázek:
hicks napsal:
LOL! ...zase jsem o neco prisel... : D
Ale zase jsi nepřišel o život...to víš morava není pro každého.
Ale neboj pomluvili jsme tě.
Děkuji že se srazů chytl odvážný jinoch a příště zase někde v čechách.
Vzpomínám že kdysi dělal Fifa někde pod Šumavou.
Jen mě napadlo, jestli není lepší najít kemp a tam se prostě ubytovat. Samozřejmě vyjíždku naplánovat, ale zbytek je docela zbytečné.... můj názor a klobouk dolů za tu práci kolem toho.
Dneska jsem jel autem do práce. Ještě musela zadel zrelaxovat :-) Péťa si dal fakt práci s vyjížďkou, jen rally Králíky nám do toho sem tam hodilo vidle, ale nic neřešitelného. Na ten kalup nás bylo akorát a donutilo mě to si rychlejc "ošmatat" Bobinu. Ovšem v neděli cestou dom už byl znát věk a následky rumové váníce No, v pátek nás Tom vyházel a zavřel kolem půlnoci, tak sobota nebyla marná, ovšem v sobotu se nám to nějak protáhlo do neděle. No jo, jako vždycky.... Takže díky za společnost a organizaci a příště jinde, ale toho fleku je škoda.
Medik přiložený následující obrázek:
[54.84Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[187.15Kb]
Upravil Medik dne 05.05.2025 20:45
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[107.67Kb]
[91.21Kb]