Děkuju všem.co přijeli. Bylo vás spousta. Pokud se podaří velikostně, Tonda přidá video co jsem natočil. Fčil si možete dat kafezrumem. Bohumil by se určitě usmíval blahem, kdyby slyšel ty otáčky motorů a vůni benzínu. Díky
Milda_Km napsal:
Děkuju všem.co přijeli. Bylo vás spousta. Pokud se podaří velikostně, Tonda přidá video co jsem natočil. Fčil si možete dat kafezrumem. Bohumil by se určitě usmíval blahem, kdyby slyšel ty otáčky motorů a vůni benzínu. Díky
Video jsem u Tondy viděl. Bylo vás fakt hromada. Díky Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bylo mi ctí se s Bohumilem rozloučit na místě a upřímně jsem byl i mile překvapený účastí.
Tolik krásných 1100GS není vidět ani na srazu BMW v GaPa.
Snad se za nás tam nahoře přimluví, abychom se co nejdéle setkávali na tomhle světě a mohli společně zavzpomínat.
Kafesrumem již nedokážu vypít jinak než na Bohumilovu počest. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tonda napsal:
Takže kdo můžete a chcete Bohumila vyprovodit na jeho poslední cestě, přijeďte zítra 13.5. před 15h do Kyjova (smuteční síň Kyjov - Netčická ulice).
Je moznost dat mu alespon kytku na hrob az pojedu okolo?
(asi pojedu, mam na Morave litaci resty).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
diky, ze jste dorazili v takovem poctu (!).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2