Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 4 z 5:   1    2    3    4    5  

Chce se mi blít!
jezek
Přidané 02.03.2010 18:00

Registrace: 05.11.08
ale na Slovensku zase uměj vydělat ty prachy.. zrovna včera mi kamarád říkal jak nějakej jeho známej jel přes Slovensko do Rumunska. Jeep a za ním vozejk a na něm sněžnej skůtr.. jeli dva.. Ten jeden jezdí na Slovesnko často tak měl jednotku na placení mýtného za sklem ale ten druhej to nějak neřešil nebo na to zapoměl nevim, prostě jel pořád za tím prvním a najednou halt, Polícia - kontrola a první v poho a druhej dostal flastr 2000 EUR!!!!!!!!!! se splatností do 15-ti dnů za to, že neměl na sklem džípu jednotku na platbu mýtnýho.. tak z toho se mi fakt chce blejt.. to Slovákům gratuluju.. middle finger
Upravil jezek dne 02.03.2010 18:01

Bino
Chce se mi blít!
Přidané 02.03.2010 19:13

Registrace: 12.02.09
jezek napsal(a):
ale na Slovensku zase uměj vydělat ty prachy.. zrovna včera mi kamarád říkal jak nějakej jeho známej jel přes Slovensko do Rumunska. Jeep a za ním vozejk a na něm sněžnej skůtr.. jeli dva.. Ten jeden jezdí na Slovesnko často tak měl jednotku na placení mýtného za sklem ale ten druhej to nějak neřešil nebo na to zapoměl nevim, prostě jel pořád za tím prvním a najednou halt, Polícia - kontrola a první v poho a druhej dostal flastr 2000 EUR!!!!!!!!!! se splatností do 15-ti dnů za to, že neměl na sklem džípu jednotku na platbu mýtnýho.. tak z toho se mi fakt chce blejt.. to Slovákům gratuluju.. middle finger

Jezek to máš pravduclap
no je to ešte lepšie zladené annoy
ked máš dodávku do 3,5t treba ti len dialničnú známku a je to OK Grin
ale keď zapneš za dodávku vozík aj maličký už presahuješ 3,5t a to ti už treba poje..nú mýtnu pi?ovinuAngry - krabičku na mýto*pissed*
Týmto ťahom v daný moment za cestu platíš 2x dialničná známka a mýtoclap
A toto už našich zákonodárnich blbečkov nezaujímaannoy základ je plaťiť !!! hilarious
politik ti má vládne autíčko on nevie čo je to práca a že treba dakde dačo platiť
zaneho všetko zaplatí hlupák občan hilarious
tak aj na toto si treba dávať bachaWink
r 1200 gs - 09

Remus511
Chce se mi blít!
Přidané 16.03.2010 18:43

Registrace: 21.05.08
YouTube Video

middle fingermiddle fingerSadSad
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **

www.scorpiodragster.com
holubbb
Chce se mi blít!
Přidané 16.03.2010 18:51

Registrace: 16.03.07
Remus511 napsal(a):
YouTube Video

middle fingermiddle fingerSadSad

už je starej a popletenejhmm!

Remus511
Chce se mi blít!
Přidané 16.03.2010 18:52

Registrace: 21.05.08
všichni tam jsou slušně řečeno popletení zip it!Sad
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **

www.scorpiodragster.com
holubbb
Chce se mi blít!
Přidané 16.03.2010 19:00

Registrace: 16.03.07
Remus511 napsal(a):
všichni tam jsou slušně řečeno popletení zip it!Sad

kdyby jenom tamhelpless

toli
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 20:32

Registrace: 13.10.08
GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin
temp.cikus.net/volici-cssd/01.jpeg

temp.cikus.net/volici-cssd/02.jpeg

temp.cikus.net/volici-cssd/03.jpeg

temp.cikus.net/volici-cssd/04.jpeg

temp.cikus.net/volici-cssd/05.jpeg
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
sadilek
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 20:53

Registrace: 13.12.07
Klasický voliči ČSSD.Netáhla.Jak je něco zadarmo šup tam.A podpora je u nás zadarmo.

www.jezdime.eu
vevis
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 20:58

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Taky pekne zmrseny BMW!SadSadSad
vevis přiložený následující obrázek:

[84.17Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Mikes
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 20:58

Registrace: 19.01.08
To TOLI: Kurňa chlape,kdes vzal ty fotky? To musím mít...hilarious
Mikes
Nově s KTM... :-)

toli
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 21:05

Registrace: 13.10.08
Mikes napsal(a):
To TOLI: Kurňa chlape,kdes vzal ty fotky? To musím mít...hilarious

Musíš sledovat i jiná motofora= stále v obraze thumbs up
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
jifr
Chce se mi blít!
Přidané 05.05.2010 21:08

Registrace: 19.11.08
jak se na něco takového můžete dívat. vždyť to je strašnéShockSmile
Upravil jifr dne 11.05.2010 21:18

Bob
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 00:19

Registrace: 24.10.07
To ToliGriníky kámo udělal jsi mě krásnou noc přeposílám dál ty cikánky s kelímkama orange čssd typické pro laciné voliče za párek a pivo volíme tlusté prase s bradavicí fu tajbl jak jsme hluboo klesli češiSad
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Hrabe_X
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 09:44

Registrace: 31.10.07
Brňáci klaním se před Vámi.Smile

Sobotka vs. průměrný brněnský alkoholik prohrál na totální K.O. v prvním kole.

To je panečku národní hrdost!
Jak se říká: Politici by se měli neustále mlátit, my sice nevíme proč,ale oni to určitě vědí. Grin
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Tomas1200GSA
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 10:19

Registrace: 04.09.08
Bohouši, Ty si tu facku prostě necháš dát! Jirka dostal vajíčkem, taky ho to bolelo, ale vidíš, je to chlap a vydržel! Pro stranu a vládu! Pro ty naše volby!

Já nevím, určitě to přežene a já se bojím, že to voliči poznají... jsem jeden z nejoblíbenějších...

Neser, Rath si taky nechal dát jednu zezadu, koukni se, ještě vysoudil pěknejch pár korun.

Jaroslave, když já fakt nevím...

**** Bohouši, buď trochu stranickej! Jsme jedna partaj, nedá se nic dělat, preference klesaj a jak řikáš, Tebe maj lidi rádi. Nechci Tě nijak nutit, ale já jsem šéf voleb, tak si to uvědom!

No tak jo, když to teda musí být...

Musí! Zděnek si ho vezme dozadu, dá mu pár piv. Všechno je zařízený. Neboj. Jako ministr financí a mučedník v jedný osobě budeš fakt dobrej, už Tě vidim u ropočtu. Fakt. Těšim se.
A je to na Jirkovo příkaz, dyť to víš.

Hmmm...ja vím, Jaroslave.
.
.
.
.
.
Au, Jardooó, mě spadli brýle...
Upravil Tomas1200GSA dne 06.05.2010 10:19

Petrsig
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 12:37

Registrace: 29.11.09
allroad napsal(a):
Bob napsal(a):
To ToliGriníky kámo udělal jsi mě krásnou noc přeposílám dál ty cikánky s kelímkama orange čssd typické pro laciné voliče za párek a pivo volíme tlusté prase s bradavicí fu tajbl jak jsme hluboo klesli češiSad

Bobe sliby se krásně poslouchájí ( přijede Elvis, Češi budou mistry světa v hokeji, bude stát Kaplického knihovna ).
A jak z toho ven ? Co 100 hoven , 200 hoven Sad
Historie se opakuje, ale my Češi nějak rychleji zapomínáme.... Až budou u moci a u svých koryt, pak s námi zatočí aby mohli rozdat naše zvýšené daně těm, co drží ty oranžové kelímky s pivem. Možná zruší poplatky ( už o nich nemůžu ani slyšet !!! ), to je reálné. A co dále ? Pak už nám demagoggg Paroubegggg vysvětlí, proč nemůžou splnit to co slíbili, že za to všechno můžou spiklenecké živly ( mezi ně nepočítá Vojtu Filipa ).
Lidi proberte se !!!

Jak to tak pozoruju, tak jen doufam, ze rekove PORADNE nakoupu do zadku ty sve politiky , at ti nasi populiste pochopi ze se jim v podobne pripade muze stat presne to same!
Upravil Petrsig dne 06.05.2010 12:38

www.svet-darku.cz
Tomas1200GSA
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 12:42

Registrace: 04.09.08
Jsi trochu mimo - Řekové se z toho nechtějí dostat, chtějí dál veškeré své výhody a nepochopí, že 80% rozpočtu nemůže jít na stání zaměstnance. Do důchodu v 53 letech, 13 - 16 platů ročně, atd.

Dovi
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 12:58

Registrace: 15.10.09
Bob napsal(a):
typické pro laciné voliče za párek a pivo volíme tlusté prase s bradavicí

Pravda, značná část "hostů" možná bude z té kategorie laciných voličů - opravdu to chce mít silný žaludek posadit se tam do toho nevábného prostředí.

Jenže tito lidé se chodí zadarmo najíst a napít na předvolební akci kterékoliv partaje, na to vemte jed!

Petrsig
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 13:03

Registrace: 29.11.09
Tomas1200GS napsal(a):
Jsi trochu mimo - Řekové se z toho nechtějí dostat, chtějí dál veškeré své výhody a nepochopí, že 80% rozpočtu nemůže jít na stání zaměstnance. Do důchodu v 53 letech, 13 - 16 platů ročně, atd.

Ja dobre vim jak to tam bylo, ale kdo myslis, ze vsechny tyto vyhody schvalil a proc? Trosku mi to pripomina nektere predvolebni sliby jako 13 duchody atd.. Nejspis je to propagandisticka politika , ketra vede do takovych sracek, ale mozna se mylim. Politici by za takove rozhodnuti meli brat zodpovednost, proto si myslim ze se v Recku poradny vyprask politikum neuskodi jako odstrasujici priklad nejen pro ty nase ale i pro evropske.. viz podobny pruser ted visi nad italii .

www.svet-darku.cz
Dovi
Chce se mi blít!
Přidané 06.05.2010 13:04

Registrace: 15.10.09
allroad napsal(a):
sliby se krásně poslouchájí[...]
Historie se opakuje, ale my Češi nějak rychleji zapomínáme....
Až budou u moci a u svých koryt, pak s námi zatočí aby mohli rozdat naše zvýšené daně těm, co drží ty oranžové kelímky s pivem.

Jen pro pořádek na úvod - nejsem voličem ČSSD. Ale chce to trochu spravedlivější pohled na celou věc. Spravedlivější, než když se zde tak velmi snadno vzbuzují bouřlivé a jednostranné emoce nad těmi snímky...

Takže zaprvé:

Ano, "sliby se krásně poslouchají"... "až budou u moci a u svých koryt, pak..."
Jenže přesně tak to bylo s tou nedávnou modrou hrůzovládou.

Ano, "my Češi nějak rychleji zapomínáme...".
Copak jsme zapomněli na ty sliby dané v té Smlouvě ODS s voliči?
Prý "Nebudeme zvyšovat, nebudeme, nedopustíme, zjednodušíme, usnadníme..."
A dostali se chlapci šikovní k moci a udělali hned jak mohli přesně pravý opak.

A za druhé:

Proč asi tak myslíte, že má ODS tak velký propad preferencí a proč je teď ČSSD na koni?
Proč? Vždyť tito pseudopravicoví chlapci si tradičně svépomocně pomohli kde to jen šlo a nadělali prakticky stejně dluhů jako se podařilo předtím za mnoho let vládě ČSSD. Akorát že ta levice něco z toho "vrátí" lidem, zatímco tito modří pseudopravičáci, kteří zdiskreditovali pojem kapitalismus, hrabou jenom pod sebe a lžou všem do očí. Vždyť je to jeden za 18 a druhej bez 2 za 20. Je to tam taky samý "bývalý" bolševik, svazák nebo alespoň bolševickej synek s konexema doširoka dodaleka. I když pojem "bývalý komunista", to je něco tak obtížně představitelného jako "bývalý černoch". Tito lidé to mají v sobě zažraný, a je jedno jestli je ten grázl modrej nebo oranžovej. A furt mají každej z nich 20- 30 procent preferencí a my jim to furt jak blbci žereme, jak se vždycky 3 měsíce před volbama velkohubě berou za naše práva.

Takže když teď ta "pseudopravice" předá zase koryta na chvíli levici, rozhodně to není zásluhou demagogie levice a pár jejich mýtingů s pivem v kelímku. Ale je to jenom a pouze tou neskutečnou drzostí a nulovou sebereflexí té modré pseudopravice. Je to čistě jejich vlastní zkorumpovaností a neschopností. Neschopností dělat a udělat už konečně po těch 20 letech alespoň něco málo pro stát - naopak dělat pro sebe a pod sebe, v tom jsou velmi schopní.

Taky se mi z toho chce blít.

Strana 4 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 66
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,717
Nejnovější člen: vasfire

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.86 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI