adventure73-pardal napsal:
Jako všichni a nebo jen ty? Důvod?
Jen já, potřeboval sem bejt doma o trošku dřív a taky to, že už to byl na mě moc offroad, přeci jen sem s GS ještě neflákl za celejch 40 tkm a nechtělo se mi mít premiéru Jinak ale super, jak parta, tak příroda, cesty atp. Jen počasí mohlo bejt lepší si myslím BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
adventure73-pardal napsal:
Jako všichni a nebo jen ty? Důvod?
Jen já, potřeboval sem bejt doma o trošku dřív a taky to, že už to byl na mě moc offroad, přeci jen sem s GS ještě neflákl za celejch 40 tkm a nechtělo se mi mít premiéru Jinak ale super, jak parta, tak příroda, cesty atp. Jen počasí mohlo bejt lepší si myslím
A flák jsi s tím nebo neflák Kdo se neválel v Albánii není chlap
Upravil smazak73 dne 23.10.2010 23:32
brtnik napsal:
Tak to jsem chlap dokonce nekolikanasobnej.
JJ.To snad ani jinak nejde obzvláště když chytneš trasu se šutrama naházenejma ve vyjetejch kolejích od off road aut velkejch jako dvě pěsti tak tě to rozhodí a už se válíš
Upravil smazak73 dne 24.10.2010 00:08
Ja lezel 3x. Poprve sem si ustlal na nejaky benzine v Srbsku. Prijedu k prvnimu stojanu a ke druhymu jedeme kazdy zvlast - ja a motorka. Povrch na benzine - kletovanej beton, nejakej jemnej prach na nem voda. Nedalo se po tom ani chodit. Kluci jeli za mnou a kdyz me videli se valet, tak stacilu zabrzdit a bejt opatrnejsi Pak samozrejme Thety-Shkodar - tam to je zkouska
Radim napsal:
Dojel jsem v cca 14.30h,akce se povedla,fajn parta,děkuji za příjemnou společnost.Sašovi za zorganizování a vedení akce.Radim
PS:já se válím pořád někde,už to ano nepočítám-důležitý je se opět pozbítat.
Takže jsi nakonec jel. Tak paráda gratulace. Jeli jste min. kousek stejné trasy jako mi. U té hospody na fotce 33 jsme také stavěli a dostali vinikající domácí chleba na večer.
Ahoj, no konečně, bylo by možný fotky dostat v plným rozlišení? Přes úschovnu? Díky Tom
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ááá koukám,že jste navštivili kempík v Komani prímovej chlápek sprchozáchod ,kačeny,pes a další havěť
Máte chlapi pěkný fotky
Tak to, že je to sprchozáchod se dá snýst, ale že tam má pár cenťáků od sprchy připojenou přes čokoládu žárovku a pračku bez jakýkoliv izolace, tak to dostalo i mě ..... )
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ááá koukám,že jste navštivili kempík v Komani prímovej chlápek sprchozáchod ,kačeny,pes a další havěť
Máte chlapi pěkný fotky
Tak to, že je to sprchozáchod se dá snýst, ale že tam má pár cenťáků od sprchy připojenou přes čokoládu žárovku a pračku bez jakýkoliv izolace, tak to dostalo i mě ..... )
Jo Jo .A to je na Albánii právě kouzelný jaký to jsou neuvěřitelný bastlíři když tohle vidíš tak si začneš vážit toho co máš doma