MilKal napsal:
Jsme doma , dík za boží víkend.Omlouvám se za navigační omyl.Stává se mi max 1x za víkend.
,,zkratka byla delší,o to horší cesta",těšim se na další akci s Vámi.když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Jinak kluci, najdem si termin, dame vyjizdku a pak udelame u me grilovacku co vy na to? kus poradnyho masa a soudek piva.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
jsem pro každou špatnost,jen mam teď víkendy dost našlapaný,takže navrhni termín,maximálně mam smůlu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Nejakej najdem tak, aby se nas seslo idealne 100% a Michal ma u me ten nejvetsi kus flakoty, aby videl, ze ho mam rad :-)
Macek01 napsal:
Nejakej najdem tak, aby se nas seslo idealne 100% a Michal ma u me ten nejvetsi kus flakoty, aby videl, ze ho mam rad :-)
Grilování není nikdy dost, ale já musím příště opatrně s vínem.
Jinak já pro vás plánuju rožnění selátka, ale termín si ještě domluvíme. Nějakej květen-červen.
Já nachystám trasu vyjížďky!Pasy,lana,KPZ a jídlo na 3 dny s sebou.
A navrhuji rožnit u Macka Macka!Má důtku s výstrahou za předjíždění kolony s laďákem a neustále do mně reje!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
tak já to taky shrnu nerad se chlubím ale s tímhle se podělit musím, jel jsem na klid a spotřeba 4.6. To jsem nečekal, jinak jestli někdo řeší navigační schopnosti, tak nevím jak vy ale já vedl "zkratkou" asi 10 km lesem, chybělo hodně málo a začal jsem zmatkovat. Ale jinak to bylo super.
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
MilKal napsal:
A navrhuji rožnit u Macka Macka!Má důtku s výstrahou za předjíždění kolony s laďákem a neustále do mně reje!
Já už budu hodnej :-), ale ten muj laďáček mam rád a příště ho teda trochu ucpu ať si můžete v klidu povídat :-)
MilKal napsal:
Já už budu hodnej :-), ale ten muj laďáček mam rád a příště ho teda trochu ucpu ať si můžete v klidu povídat :-)
MilKal napsal:
Jsme doma , dík za boží víkend.Omlouvám se za navigační omyl.Stává se mi max 1x za víkend.
Dával jsem bacha,kde jsme zakufrovali,bylo to ve Strmilově,původně jsme jeli dobře, ale tys to pak otočil a odbočil a my tě neopravili,tudíž je to i na nás. Důvěřuj,ale prověřuj,my se nechali jen vést a všechno nechali na tobě. Chybyli jsme všichni.
Upravil strogas dne 14.04.2014 19:05
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.