Pochopil jsem že jedeš pátek žejo?U mě to asi problém nebude, čísla na sebe už myslím máme, tak si zavoláme. Vidím to ale odpoledne, spíš podvečerní hodiny, třeba mezi pátou a sedmou že tam dorazím, dřív těžko.
No,tak to vypadá,že to tady víc lidí nepochopilo,takže ještě jinak...Vůbec tě neznám a tak jediný z čeho si můžu dělat srandu je ta tvoje poznámka o od 4 let nemlžících se helmách Toď vše...Kdybych tě znal třeba jako Kubrta,tak bych si tě mohl dobírat jinak.Třeba bych ti mohl říct ať už si konečně vyvětráš(pokoj,hlavu i bambáro)protože si očividně nemocnej už moc dlouho
Nebo Jaryse...to bych ti třeba mohl říct,že utracený peníze za chlast by ti dávno vydaly na 1x BMW nebo 1356x KTM Tak už se na to pití vys.er
Nebo Toliho...místo příprců tady jdi radši makat,ať si můžeš koupit TT nálepky desierto...bez nich to nebude nikdy ono
ale to bych jim neudělal,protože bych si najivně myslel,že by to pochopili jako srandu tak se musím soustředit na "nováčka"
...no nic budu na tom muset ještě zamakat a chodit na kurzy legrace ke strejdovi Emilovi Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to Toyota :ne,teď jdu do postele a zítra jedu do práce...a v úterý taky...a ve středu taky....a ve čtvrtek...a v pátek...a potom do úpy...a v neděli domů...a pak v pondělí zase do práce ...a v úterý zase...i ve středu...dokonce i ve čtvrtek...ale v pátek ne-é...do jedu na BVV ... na co že ses to ptal?
Upravil Mr GS dne 26.02.2012 22:28
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
No,tak to vypadá,že to tady víc lidí nepochopilo,takže ještě jinak...Vůbec tě neznám a tak jediný z čeho si můžu dělat srandu je ta tvoje poznámka o od 4 let nemlžících se helmách Toď vše...Kdybych tě znal třeba jako Kubrta,tak bych si tě mohl dobírat jinak.Třeba bych ti mohl říct ať už si konečně vyvětráš(pokoj,hlavu i bambáro)protože si očividně nemocnej už moc dlouho
Nebo Jaryse...to bych ti třeba mohl říct,že utracený peníze za chlast by ti dávno vydaly na 1x BMW nebo 1356x KTM Tak už se na to pití vys.er
Nebo Toliho...místo příprců tady jdi radši makat,ať si můžeš koupit TT nálepky desierto...bez nich to nebude nikdy ono
ale to bych jim neudělal,protože bych si najivně myslel,že by to pochopili jako srandu tak se musím soustředit na "nováčka"
...no nic budu na tom muset ještě zamakat a chodit na kurzy legrace ke strejdovi Emilovi
OK!Zapiš se do květnového kurzu,sice to není laciné,ale naučíš se.....
Sešit ááá5,jedničku a trojku tužku dostaneš při nástupu!
No v květnu nemůžu,ale čekal jsem spíš žertovné brýle s knírem,klaunskej nos,prdící polštářek a ty po mě chceš psát Servis motocyklů BMW Praha- východ
Chimera napsal:
Mr GS: odepíšu zítra odpoledne
Jarys: zavoláme si, pátek by měl dopadnout
Emilio: grrr...
Jen to ne! Zase o nemlžících se helmách? Já snad kvůli tobě začnu jezdit s hlavou omotanou ručníkem,aby se mě nemlžil Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
...no nic budu na tom muset ještě zamakat a chodit na kurzy legrace ke strejdovi Emilovi
pozn. 1: máš právdu, neznáme se osobně. To by se mělo změnit příští víkend, když mi do toho nepřijde nic důležitějšího... Tak budu na Lucii taky
pozn. 2: Nikdy a nikde jsem nepsal že se mi nemlžila od 4 let helma. Napsal jsem, že od 4 let jezdím na motorkách v souvislosti s tím, že se neznáme. Tak abys nemyslel že jsem nějakej ňamta co se tu zaregistroval a teprve po nějaké první motorce touží. Není tomu tak.
pozn. 3: nechápu v čem tkví moje nemoc? Že se mi nemlžila jedna helma z x helem, který jsem vyzkoušel? Mam nějakej vir, kterej vydechuju a ten brání tomu zamlžení nebo wtf? Jinak dobrý - zbytek chápu
pozn. 4: Jarys a TOLI jsou místní už řadu let, tak tam je to mimo.
Já chápu, že jsem přišel novej, ale asi to tu tak prostě chodí.
Musel jsem vyzkoušet x značek motorek, BMW co mám je moje první BMW co se jednostopého "prostředku" týče, a už vím, že jinou značku nechci
Takže mír? Já dohledám typ helmy co se nemlžil tátovi na VTR 1000-SP2 (v návaznosti na tom, jak rychle člověk jede) ani mně na Dominátorovi nebo ničem jiným, více než jednoválcovou motorku jsem nikdy neměl tak nemůžu soudit, možná to teplo z válců....... však víš
hoši... už se na tu helmu fakt vyprdněte... začíná to tady bejt pěknej vopruz Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Konečně jsem se trochu zasmál.Zetor nechá bráchovi rozbít hubu,někomu se nemlží plexi,ostatně mě takyné,protože žádný nemám.Lekce srandy a humoru/Petře to se nedá nacvičit,to musí mít člověk v sobě/Raní sraní.Bolí mě břicho.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Zetore,ty si pořiď boxovací pytel,nebo takovýho toho panáka na pružině a buš do něj.Něco se na tom naučíš a zbytek je v nasazení.Já bych do nikoho řezat nenechal,natož do bráchy.V tom ti mužu dát lekce já.Hospodskejch bitek mám za sebou nepočítaně,tak se těš do Úpy,vezmam tě s Romanem do parády.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Zetore,ty si pořiď boxovací pytel,nebo takovýho toho panáka na pružině a buš do něj.Něco se na tom naučíš a zbytek je v nasazení.Já bych do nikoho řezat nenechal,natož do bráchy.V tom ti mužu dát lekce já.Hospodskejch bitek mám za sebou nepočítaně,tak se těš do Úpy,vezmam tě s Romanem do parády.
Nebyl si tam a nevíš o co šlo. Jak jsem psal,tak čtyři z šesti mě drželi a oni dva šli na férovku.
Bratr je ****ně provokoval a jednoho z nich vyzval na bitku. Dostal co chtěl...Nechápu...
Brácha říkal,že je rád,že jsem se do toho nepouštěl Já. Stejně bych na držku dostal taky.
Učení beru....rád se nechám zasvětit do tajů "Šaolin-kung-Fu"....