Maarty 82 napsal:
Zdarec.Tak kdopak zvás se chystá na Travel 2014?Letos to máme kósek od komína
Asi budu za hlupáka-Co to je a kdy to je?google zklamal.
Upravil strogas dne 19.04.2014 19:16
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Chuť by byla,ale dnes jsme řádili na fichtlech,takže budu zítra asi rozlámanej a pondělek asi zasvětim rybám.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
[Řquote]Maarty 82 napsal:
Zdarec.Tak kdopak zvás se chystá na Travel 2014?Letos to máme kósek od komína
Asi budu za hlupáka-Co to je a kdy to je?google zklamal.[/quote]
Aha,už to mám,pořádám v sobotu zájezd do zoo a akvária v Berlíně,takže bych mohl jen v neděli taky na otočku.
Co Travelu tyka pokud vydrzi tohle suche pocasi a nebude to takovej brutal jako loni rad bych jel orientacni zavod offroud pokud to bude stejny jako loni videl bych to max na silnicni cast mozna jenom na cumindu
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Kali napsal:
Co Travelu tyka pokud vydrzi tohle suche pocasi a nebude to takovej brutal jako loni rad bych jel orientacni zavod offroud pokud to bude stejny jako loni videl bych to max na silnicni cast mozna jenom na cumindu
Zdar, ty si se dneska na ty pouti nejak zasek vid :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Kali napsal:
To nebylo pouti ale neco jineho promin vidim to na to pondeli
Kali napsal:
To nebylo pouti ale neco jineho promin vidim to na to pondeli
V pohodě ;-) dal sem si dneska Brdy a klobásku v Míšově. O nic si nepřišel :-). V pondělí si dáme vědět. Co ten náš Tomáš? nějak se nemůže utrhnout co :-(, potřebujem velitele :-)
Zitra ve 12 dame neco kratsiho zkusim vymyslet nejakou trasu. Sraz na ONU Nyrany???
Kali napsal:
Zitra ve 12 dame neco kratsiho zkusim vymyslet nejakou trasu. Sraz na ONU Nyrany???
No asi se k vám přidam, ale ještě to neni 100% pravě sem se vrátil se synatorem z pohotovosti, píchali mu ouško :-(
Já dnes ne,mám z fichtlů nahrazeny žebra a koleno,tak můžu max na ty ryby když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Myslim, ze na ryby bude dnes idealni pocasi, nebo alepspon rozhodne lepsi nez na motorku
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS