Tak já razím směr Plzeň a občas juknu na telefon. Kdyby se něco změnilo. Kdyžtak dojedu až do Plzně. Jinak od Mýta je kolem tratě pěkná štěrkovka až do Rokycan. Pojedu to prozkoumat.
Ještě jsem přemýšlel o trase Krakovec ,po javornici na Zvíkovec. Moc dobrá trasa,už jsem ji jel párkrát i na kole. Nepršelo,tak by to mohlo být lehce průjezdné. Jinak masakr!! Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Kde jste kdo? Toulám se po Rokycanský a nikde nikdo. Měl se určit sraz i když pozdě, tak v kolik a kde. Takhle se nahánět, to není to pravé.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Kde jste kdo? Toulám se po Rokycanský a nikde nikdo. Měl se určit sraz i když pozdě, tak v kolik a kde. Takhle se nahánět, to není to pravé.
Romane .Děkuji za dnešní první off výlet .Bylo to poprvé a naprosto úžasný nářez
Hned jsem sebou plácnul na trávě , a pochopil jsem proč se dávají kalhoty přes boty
Malinko jsem čvachtal po pár brodech
Už aby byl zas víkend Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Škoda,že došla baterka v kameře,mohli jsme mít tvůj pád natočený.
Další škoda je,že nás nebylo víc. Byla by větší sranda. Příště to snad vyjde a pojede nás banda. Jinak počasí super,akorát.
Jo! A kdo si pamatuje z enduroškoly ten prudký kopec na tý krosový trati,tak to co jsme vyjížděli na dnešním výletě,tomu říkám kopec. První kolo mám natočený. Když se mi to sem povede dát,můžete se mrknout. A nebo se domluvíme a uděláme druhé kolo ve větším počtu.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Kluci, budu objednávat něco u Pardála. Kdybyste někdo chtěl něco do balíku přihodit, dejte mi vědět. Šábneme se o poštovné. Objednávku budu posílat třeba v sobotu večer. Pište mi to do PM.