Kdyby jste někdo potřeboval na dvanáctce vyměnit ložisko v zadním kole ,tak mám stahovák na unašeč brzdového kotouče,mám i přípravek na zpětné nalisování toho unašeče.Takže kdo je z Plzně a okolí,mám to doma.
Dum spiro,spero.
Hele kluci, nejedete se zítra někdo podívat a projet do Třemošny? Divocaci s plzeňským jezdcem mají vyjížďku...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Kravina, tyhle hromadný vyjížďky. Já tam nikdy nebyl, vím proč. A když tam byli kamarádi, tak mi to jen potvrdili, že se jede střelba bez ohledu na to, kdo má kolik najeto.
To se raději jeď podívat na letecký den do Plas. Pěkná akce.
Nene, já s nima loni jel....jelo cca 50 motorek a všichni jeli fakt na pohodu a v klidu. Spis jde o to třeba pokecat, dat klobásu a pak jet třeba v pár lidech jinam.Jakože hromadný vyjizdky nemusím, tak tahle akce byla fajn. Jel jsem taky loni tu noční plzeňskou vyjížďku a to byla picovina asi 400 biku a samej zevl, tu už nikdy....
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Já dělám teď chůvu každej večer ...
Jak to vidíte s tou nedělí? Má tedy být oblačno, možná přeháňky, tak uvidíme... Motorka nachystaná, buřty taky, konečně mám i čas, tak ještě to počasí... dáme nějaký ten off, líbil se mi ten návrh od Romana okolo toho Zvíkovce... Přidáte se někdo když bude nějak rozumně?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Ja urcite ne tecou mi guffera a budu menit i riditka navic mam jeste nejaky aktivity takze tentokrat to opravdu nevidim moc dobre... Kdyz to dobre dopad ne tak mozna pristy tyden ale nechci nic slibovat
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Pokud nebudu muset v Ne večer letět směr NDR tak jedu :-D Kurec,to jsou mi porát výmluvy na počasi ?! To to rovnou mužem přepsat z UPS na UZS - Udoli Zmoklích Slepic ps: to se netýká Chůviček Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Jestli mně drahá polovička pustí, jako že jo, tak jedu taky. Kameru beru, už se nestane že by se vibila to jsem si pojistil. Na počasí nezáleží, Dokoupil jsem si bundu co mi chyběla, tak hurá do bahna! Mohli by jsme se podívat na tu krosovou trať, jak jsme byli minule. Potrénujem ne?Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Tak jako to vidite casove? Romane, mam to k tobe kousek, mohli by jsme se potkat nekde ve Zbiroze nebo v Karezu nebo tak nejak...?? Kde je ta krosova trat?
petrguss napsal:
Tak jako to vidite casove? Romane, mam to k tobe kousek, mohli by jsme se potkat nekde ve Zbiroze nebo v Karezu nebo tak nejak...?? Kde je ta krosova trat?
jen tak dál bohužel mohu jen od rána do oběda Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Je to kousek od Břas. Ve Vranovicích. Tam odsud to můžem vzít přez přívoz kolem Berounky a pak na Zvíkovec a po Javornici na hrad Krakov.
Mohli by jsme vyrazit dopoledne, aby jsme byli tak do 16.00 nejdéle doma. Tak v 10.00 vyrazit.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Jsem pro, jestli myslis ten privoz co ja, tak tam myslim ze znam zkratku jak ho objet taky offikem a je to tam pekny! Maarty, pojedes taky, alespon to dopoledne? Co ty burty? Mam je vzit - vzal bych i pro vas za me klidne muzem v 9:30, at to stihnem pro Maartiho o chlup lip...
mě je to jedno kde se sejdem - spíš Roman by měl říct - zná to tam líp, já bych se s ním potkal v 9:30 ve Zbiroze (Romane kde přesně?) a otud cca 30 mi do Břasů. tak někde v Břasech v 10, nebo v Rokycanech v 10, nebo jinde Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
domluveno! budu tam i s buřtama
(náměstí je roztahaný takže někde u kašny nebo tam poblíž...)
Upravil petrguss dne 26.04.2014 21:47