Sqělá neděle.Dík za trpělivost, na blátě to neumím .
Píšu děkovný dopis do BMW!
Ta motorka je prostě geniální.Některé , vlastně všechny,brody jsem jel se zavřenýma očima
a staženou p....í,a GAS!
Viděl jsem živí vembloudy!
a du koukat na Markéze!
Upravil milkal dne 27.04.2014 18:58
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
xHackerM napsal:
To věřím, ale mě by jí bylo líto...
Dokud to budou odnášet zrcátka ,nebo jiné blbosti. čert to vem ( v uvozovkách ),větší škody si nepřipouštím
Raději budu dnes jezdit,no a až to jednou nepujde ,tak pak začnu Leštit ji v obýváku Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Jsem doma.Opět to nemělo chybu :-D Mimo jiné Milan je frajer ,na Touračkách bych to vzdal na první louce
jo byla to paradicka, Milan je pasak no ty ostatne taky...
Ooo gratuluji, no koukam, že ste si užívali, tak to je paráda a už se těšim :-). Co buřtíky? byly dobrý?
jooo No vypadá to ,že příští víkend budu aut já Neplánovaně se mi přimazává zadní kolo
Vydrž na další inflagranty záznamy ,to se pobavíš Piju a kouřím za West UPS Bohemia
měl jsem welnesku s polovičkou,ale příští neděli se přidám.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
my jsme dnes měli taky wellnesku a to několikrát za sebou, ale nějak jsme si zapomněli sundat oblečení a přibalit ručníky
Upravil petrguss dne 27.04.2014 20:05
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
1,ano styď se.Vlákno založíš a necháš na pospas!
2,ten of je můj vnitřní boj s pokušením . A občas podlehnu a jedu.
Klucka,to video trvá strašně dlouho než se to nahraje. Nevím jak to zvládnu časově,ale budu se snažit to nějak urychlit. Jina jsem to zkouknul a je to dobrééééééé!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Vydrž na další inflagranty záznamy ,to se pobavíš
doufám , že proběhne korektura, případně i cenzura.
Jinak bude tortura!(Protože jinak s Mackem nebude k vydržení) .
myslím že korektura není potřeba a cenzura taky ne - kdo to přeci jen bude chtít cenzurovat, ať si při přehrávání zavře příslušný počet očí
Hlavně aby to tu už bylo Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS