Hel co kdybysme nechali vymazat squot mimo prvního Servisákova příspěvku a začali znova.Když je ten vevis moderátorem.Stejně jsou tu samý houna a akorát to zabírá místo.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Hel co kdybysme nechali vymazat squot mimo prvního Servisákova příspěvku a začali znova.Když je ten vevis moderátorem.Stejně jsou tu samý houna a akorát to zabírá místo.
A k čemu to bude dobrý...??
Upravil zetor dne 16.03.2012 18:57
Kasak napsal:
Hel co kdybysme nechali vymazat squot mimo prvního Servisákova příspěvku a začali znova.Když je ten vevis moderátorem.Stejně jsou tu samý houna a akorát to zabírá místo.
Vevis bude mít nejvíc smazanejch příspěvků a bude tady za největšího kata né.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Vevis bude mít nejvíc smazanejch příspěvků a bude tady za největšího kata né.
Vevisi MAŽ TO....!!! Ale běda jak nebudeš v Machově nosit červenou čepičku....
zetor přiložený následující obrázek:
Kasak napsal:
Vevis bude mít nejvíc smazanejch příspěvků a bude tady za největšího kata né.
Aby pak nemusel za Prezim na cenduro za trestNač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TOLI napsal:
My máme zejtra firemní chlastajdu takže taky nic moc. Asi pojedu na chalupu a večír na vesnickou zábavu pepíkovskou Pro Jaryse- nejspíš pudu do Žirovnice.
Tak to se tam možná potkáme
Brácha si tam sehnal nějakou babu a má pěknou ségru
tam je pěknejch holek jak se jmenuje asi nevíš
Náhodou vim nějaký holky Moravovi jsou asi čtyři.
A jejich táta dělá do veteránů viď
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Nakonec sem dal přednost garage party takže sem tam taky nebyl. Dneska sem si trochu prodloužil cestu z chalupy a vzal sem to mimo jiné přes whiteblue bar. Měli tam bmw s1000rr pikantní toast a byl moooc dobrej a i dost vostrej Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já byl včera zabíjet kamarádovi prase.Mám plnou lednici jitrnic,jelit,tlačenky a prdelačky.Nikdo to nechtěl,tak jsem si to všechno vzal.Byla to banda doktorů,na práci nikdo.Ještěže tam se mnou byl Palda,jinak tam chcípnu a stejně jsme byli vorvyný jak lípy.Večer,když jsme šli domu,tak nám byla silnice malá.Dneska se tam stavoval Starosta se Sáďou,dostali jitrnici a jeli dál.Když je hlad,je i husa dobrá.
No Já si dal včera po práci 300km v Rakousku. Večír jsem slušně popil ve městě...přišel jsem v 5h....No a dneska jsem si dal 200km na zříceninu hradu Landštejn.
Dnes jsem před výjezdem dotankovával do plna. Po ujetých 300 kilometrech jsem tankoval 15L... Nevěřil jsem svým očím...5L spotřeba....