já řešil několikrát stejnej problém a cca ze 6ti případů to byl 4x tenhle snímač .. taky si myslím, že to není ojedinělá závada, naopak je to skoro vždycky tohle..
nebo ten prodřenej svazek o rám... Mimo jiné ten prodřenej svazek umí pozlobit i s dobíjením (často se nějaký ten fous z drátu k regulátoru přes prodřenou izolaci dotkne rámu - tím se ukostří a v nejlepším případě nedobíjí, v horším lehne regulátor navěky..
takže souvisí to i s mnoha dalšími neplechami..
Upravil jezek dne 06.04.2012 07:15
No, podívej se... Asi takhle... Dneska jsem si v jednom hobby marketu oranžové barvy zakoupil už vypotřebovanou lepenku na zaizolování kabelů (2 role) a ještě k tomu takovou tu spirálu, co se namotává třeba v kancelářích na svazky kabelů... Slibuji si od toho lepší zabezpečení rizikových svazků... Zítra ráno (jsem ranní ptáče) se na to vrhnu a hned jak budu něco vědět, tak dám vědět...
P.S. Kromě toho jsem si v práci půjčil AKU a budu odvrtávat na kufrech (BigHusky EVO1) všechno co jde, abych je pěkně zrenovoval a osadil BMWGS.cz reflexníma samolepkama...
Tak... Motorka leží na boku, sundaný dekl a našel jsem pod ním přesně to, co popisoval Ježek nahoře... Čidlo dočista zenesené šponama a kontakty pochopitelně propojené... Očistil jsem to a rád bych to dal do kupy... Jenže v jednom místě jsem trhnul těsnění...
Ježek je na Slovensku, 3 BMW "servisáci" tady v Plzni to skladem nemají ani jeden, Carservis dneska nedělá a jinak nevím, kde to sehnat... Strejda jede zítra z Prahy do Plzně, tak jsem doufal, že by mi ho dovezl, ale nevím, kam ho poslat...
Popravdě jsem trošku nesvůj, když ta motorka takhle leží... Baterka je venku a náplně se asi nemohou dostat kam by neměly, že?
xHackerM přiložený následující obrázek:
Hoši, tak to bylo opravdu ono... Motorka už je zase na kolech a světe div se, motor běží... Hodně jsem kvůli tomu rozebral, hodně jsem se kvůli tomu rozčiloval, ale až po spojení sil členů tohoto fóra jsem byl správně nasměrován k místě závady...
Děkuji tedy tímto Ježkovi a Servisákovi za velice důležité rady a pomoc při řešení mého problému... Ušetřilo mi to hodně času, ale hlavně nákladů...
No a jak jsem psal o té spirále na kabely, tak tady je fotka pro představu...
xHackerM přiložený následující obrázek:
Tu spirálu jsem dával taky, ale nikde neměly černou tak jsem dal bílou, až se mi nabijou baterky dám foto kdybych to věděl při kopy dala by se na to uhrát nějaká sleva měl jsem prodřenou jenom tu černou bužírku