Nicholas1 napsal:
Nebýval náhodou (nebo možná stále ještě je zpětně označován) označován Franz jako vůdce českých neonacistů - tak nějak kolem roku 1990?
Presne proto mi neni tak jako Hixovi jasny, jak se nekdo neco o Franzovi vubec dozvedel.
Nenasel jsem jeste zadnej rozhovor, ze kteryho by vyplynulo neco jinyho nez pejskove, kanady, bomber, pestovani kyticek...
Ne, ze by o mistny politicky otazky byla nouze, ale na ty odpovedet nedokaze.
Nicholas1 napsal:
Nebýval náhodou (nebo možná stále ještě je zpětně označován) označován Franz jako vůdce českých neonacistů - tak nějak kolem roku 1990?
Presne proto mi neni tak jako Hixovi jasny, jak se nekdo neco o Franzovi vubec dozvedel.
Nenasel jsem jeste zadnej rozhovor, ze kteryho by vyplynulo neco jinyho nez pejskove, kanady, bomber, pestovani kyticek...
Ne, ze by o mistny politicky otazky byla nouze, ale na ty odpovedet nedokaze.
No coo,Havel ukázal,že president může být každej.....jen musí být naplněno nějaké pravidlo -40 roku,bejt zavřenej,chlastat...je toho víc,ale já to neregistruju.....
Jo Havel, ten měl těžkej kriminál.. Ale zase na sobě neměl tak pěkné omalovánky, jako Franz. Nu myslím, že ať to vyhraje kdokoliv, tak to bude zase pěkná ostuda...
Emilio Alzamora napsal:
Škoda,že není čtyřicet Hixovi.....
Myslíš, že by měl absolutní moc a sestavil vládu z lidí jezdících na géesech?
Potom bych si dovolil pánové, požádat o vnitro pro mou nedůležitou osůbku
Tedy prezidentský kandidát pro mě ještě v seznamech není. Je to přehlídka hrůzy a utrpení. Vzhledem k hlouposti a tuposti národa bude na Hradě bolševik Fišer. To je můj odhad a udělám vše pro to, aby nevyšel. Začnu s tím, že dám svůj hlas někomu jinému. Zdegenerovaný blekota to nebude, kovaní bolševici také ne a u Franze mám problém právě s tím tetováním. Hnusí se mě to. To poněkud zastiňuje mou schopnost vnímat jeho myšlenky. No a Okamura......nemusíme být ve všem jako v USA ne? Takže koho? Kašák by byla volba, ale počítám, že bychom měli hoňku sehnat podpisy. Můj by měl i bez tláči. Mimochodem, ta myšlenka na úpravu Sv.Víta na udírnu zní zajímavě. Ty věže by mohly mít dobrej tah.
Upravil Medik dne 07.11.2012 09:42
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
Ještě se těším na názor Vlastimila - myslím že jeho kandidátem bude Fischer nebo Bobošíková
Milý Toli,bohužel Tě musím zklamat.Myslel jsi špatně.Mým kandidátem je Zeman,protože jako reprezentant Čechů je idealní.Je přesně jako oni.Chlastá,je ironický,přisprostlý a v jádru to má v pr...Franze mám jako náhradníka kdyby se náhodou Zeman voleb nedožilnemá tak blízko ke komunistům jako Zeman,ale má slušné tetováníjen by to měl trochu oživit červenouTřeba tohle,doporučuje devět z desíti znalců....
V rozporu s pravidly webu jsem ti srp a kladivo smazal. Je postaveno ministerstvem vnitra na stejnou úroveň jako hakovy kříž, že jo Kubrte
Takže tak.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
TOLI napsal:
Ještě se těším na názor Vlastimila - myslím že jeho kandidátem bude Fischer nebo Bobošíková
Milý Toli,bohužel Tě musím zklamat.Myslel jsi špatně.Mým kandidátem je Zeman,protože jako reprezentant Čechů je idealní.Je přesně jako oni.Chlastá,je ironický,přisprostlý a v jádru to má v pr...Franze mám jako náhradníka kdyby se náhodou Zeman voleb nedožilnemá tak blízko ke komunistům jako Zeman,ale má slušné tetováníjen by to měl trochu oživit červenouTřeba tohle,doporučuje devět z desíti znalců....
V rozporu s pravidly webu jsem ti srp a kladivo smazal. Je postaveno ministerstvem vnitra na stejnou úroveň jako hakovy kříž, že jo Kubrte
Takže tak.
Škodazároveň by mne zajímalo proč jsi to nesmazal Emilovi ve vlákně výročí VŘSR
Škodazároveň by mne zajímalo proč jsi to nesmazal Emilovi ve vlákně výročí VŘSR
Jak příznačný projev vlastenectví. Když mě seberou kozu, ukázat ještě na tu sousedovu. To by bylo, aby on měl a já nééééLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
Takže tak.
a já si říkal, proč v OBI maj tak mizerný kladiva, ani revoluce se stim už nedá dělat, natož pak zatlouct hřebík!
Woodman napsal:
Volím pana Schwarzenberga. Franz je pro mě ne potetovaný ale zamaskovaný... navíc ta představa TGM...Havel...Franz
Taky tě pořád ještě děsí ten Havel?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
Nicholas1 napsal:
Za mě kníže Karel, nebo Táňa.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
TOLI napsal:
Takže tak.
Přesně tak,akorát nevím,z jakýho důvodu sis na mě vzpoměl
Zetor : Thááááááák
Upravil Kubrt dne 07.11.2012 17:13
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.