Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 9:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  9  

Amnestie
petrguss
Přidané 04.01.2013 21:40

Registrace: 04.03.12
LUKES napsal:
Pánové vznikla úspora 1 miliarda!!!! Jedním rozhodnutím!!!! Pokud se vám to nelíbí a nejste ****i pak střílejte těch pár individuí co opakují své trestné činy....
jenže zapomněli připočítat ty náklady na znovu pochytání těch ****ů až zas něco vyvedou, takže to bude tak miliarda a pár okradených nebo mrtvích lidí k tomu - a jsou zas na nule
Upravil petrguss dne 04.01.2013 21:54
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS

Lukes
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:02

Registrace: 14.02.07
skalda napsal:
LUKES napsal:
Pánové vznikla úspora 1 miliarda!!!! Jedním rozhodnutím!!!! Pokud se vám to nelíbí a nejste ****i pak střílejte těch pár individuí co opakují své trestné činy....

Nebuď najivní. Jedním rozhodnutím tak akorát na**al národ. Jako kdyby těch starostí nebylo málo. Sad

... nejsem naivní.... Ty s tím máš starost?... Jedině tak u klavesnice v bačkorách....
TAKE IT EASY

Lukes
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:04

petrguss napsal:
LUKES napsal:
jenže zapomněli připočítat ty náklady na znovu pochytání těch ****ů až zas něco vyvedou, takže to bude tak miliarda a pár okradených nebo mrtvích lidí k tomu - a jsou zas na nule

.....Ano plus miliarda.....
TAKE IT EASY

Lukes
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:09

prouky napsal:
LUKES napsal:

To mě těší, ovšem mnohem lépe by se mi spalo, kdyby si kriminálníci svůj pobyt tak nějak platili ze svého, to by pak bylo miliard.

... Pouze reaguji na ty všechny s.r.á.č.e co mu plivou do tváře.... To o čem mluvíš ty je druhá věc.....
TAKE IT EASY

Lukes
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:11

prouky napsal:
LUKES napsal:

To mě těší, ovšem mnohem lépe by se mi spalo, kdyby si kriminálníci svůj pobyt tak nějak platili ze svého, to by pak bylo miliard.

... Pouze reaguji na ty všechny s.r.á.č.e co mu plivou do tváře.... To o čem mluvíš ty je druhá věc.....
TAKE IT EASY

swat
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:15

Registrace: 18.03.07
Co to tady vedes za monolog?

F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

skalda
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:27

Registrace: 24.01.09
LUKES napsal:
prouky napsal:
LUKES napsal:

Jestli někdo plival,tak to byl první on ....Ty s.r.á.č.e sis mohl odpustit,tak ti nepíšu ,že jsi k.o.k.o.t .

Lukes
Amnestie
Přidané 04.01.2013 22:43

skalda napsal:
LUKES napsal:
prouky napsal:
LUKES napsal:

Jestli někdo plival,tak to byl první on ....Ty s.r.á.č.e sis mohl odpustit,tak ti nepíšu ,že jsi k.o.k.o.t .

...toho k.o.k.o.t.a bys měl vzít zpět... O tobě jsem nemluvil tys mu plival jen pod nohy... Protože dál mu nesháš.... ;-)
TAKE IT EASY

LukyGs
Amnestie
Přidané 04.01.2013 23:07

Registrace: 25.08.11
To se tu zase něco emotivně rozjelo..
Kdo chce protestovat sice už jen simbolicky tak může podepsat tuto petici ať Klaus vidí kolik tím nasral lidí http://jednej.cz/...&pag=2
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
morabo
Amnestie
Přidané 04.01.2013 23:12

Registrace: 10.09.08
xHackerM napsal:
prouky napsal:
Teď čtu, že to bude až 20.000 duší, to bylo tuším za Havla taky tolik. Nemějme strach, jsou i tací, co pracují na brzkém návratu.

To jo, třeba ti dva mag*ři, co byli včera ve zprávách - 7 hodin na svobodě, ušli jen 4km... Grin Ty už bych z toho vězení nepustil nikdy a ještě bych je nechal pobyt odpracovat... Za ten samý delikt tam jsou zase, co na to říct... Dobrý ale je, že na ně upozornil taky amnestovaný, který seděl ve stejném podniku na pivě nebo na čem... Ten se asi opravdu napravil...

Nebo jim to treba jen optatil za sprchovani Wink
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
3axap
Amnestie
Přidané 05.01.2013 05:23

Registrace: 23.01.10
morabo napsal:
xHackerM napsal:
prouky napsal:
Teď čtu, že to bude až 20.000 duší, to bylo tuším za Havla taky tolik. Nemějme strach, jsou i tací, co pracují na brzkém návratu.

To jo, třeba ti dva mag*ři, co byli včera ve zprávách - 7 hodin na svobodě, ušli jen 4km... Grin Ty už bych z toho vězení nepustil nikdy a ještě bych je nechal pobyt odpracovat... Za ten samý delikt tam jsou zase, co na to říct... Dobrý ale je, že na ně upozornil taky amnestovaný, který seděl ve stejném podniku na pivě nebo na čem... Ten se asi opravdu napravil...

Nebo jim to treba jen optatil za sprchovani Wink

thumbs upclapJe vidět že se vyznášcomfort

Dovi
Amnestie
Přidané 05.01.2013 06:47

Registrace: 15.10.09
LUKES napsal:

Pane vachmajstr, Voni sou ale hlava!

Ta logika je přímo geniální. Neměli by se podle ní vypustit do ulic rovnou všichni vězni, aby byla ta "úspora" větší?

A taky by pak šlo propustit z práce i všechny bachaře a vůbec zrušit i policii, státní zastupitelství, soudy, a nakonec i hasiče a záchranáře?

Jako že by se zase mohlo něco ušetřit a ti amnestovaní miliardoví tuneláři a korupčníci by zase měli co rozkrádat, že...

A k té údajně ušetřená miliardě - ta se zase utratíí na vyplacených sociálních dávkách a průvodních nákladech na amnestii (příplatky soudcům a jejich aparátu, sociálním kurátorům atd.). nemyslíte?

Dovi
Amnestie
Přidané 05.01.2013 07:04

LUKES napsal:

Jsi hodný, že myslíš na chudáka hradního pána, aby ho náhodou nezasáhnul virtuální plivanec do tváře V REAKCI NA JEHO VÝSMĚCH VŠEM OBĚTEM A POŠKOZENÝM A NA JEHO OBROVSKÝ PLIVANEC DO TVÁŘE CELÉHO NÁRODA.
Pardon, ne celého národa, ale jeho slušné části - výrazné cca 85% většiny.

Dovi
Amnestie
Přidané 05.01.2013 07:13

http://www.novink...lobci.html

Kromě bagatelních trestných činů se amnestie dotkne i více než desítky velkých tunelářských kauz z konce devadesátých let, jejichž hlavní aktéři připravili poškozené zhruba o 20 miliard.

Klaus vysvětloval generální pardon pro podezřelé z letitých kauz tím, že podle evropského práva je doba trestního stíhání přesahující šest let nepřiměřená, žalobci ale takovou interpretaci odmítli.

„Tyto názory jsou mylné,“ konstatuje ve svém prohlášení výkonný výbor unie, které šéfuje pražská vrchní žalobkyně Lenka Bradáčová.
Evropský soud posuzuje individuálně

Unie státních zástupců upozornila, že evropský soud posuzuje případy individuálně a vždy zkoumá konkrétní okolnosti, složitost a rozsah kauzy i případné obstrukce obviněného. „Tyto okolnosti však v rámci paušální amnestie nemohou být jakkoliv zohledněny,“ uvedl unijní výbor.

Obdobně se ostatně v rozhovoru pro Právo vyjádřil i bývalý ústavní soudce a současný soudce Evropského soudního dvora v Lucemburku Jiří Malenovský.

Unie žalobců pak podobně jako i další experti poukázala na to, že Klausovo rozhodnutí zastavit trestní stíhání starší osmi let v praxi u rozsáhlých kauz odřízne poškozené od možnosti domáhat se náhrady v trestním řízení.

____

http://www.novink...vatel.html

Myslíte si, že amnestování údajných tunelářů z éry devadesátých let bylo ze strany prezidenta záměrné?

Odpověď bývalého elitního detektiva Karla Tichého, který stál u šetření řady velkých hospodářských kauz s miliardovými dopady:
"K tomu se nemůžu vyjadřovat, ale moje soukromé přesvědčení je, že to bylo velmi dobře připravené. Ten tým, který amnestii připravoval, musel dobře vědět, jakých kauz se to bude týkat."

___

Ale hlavně, že "se ušetří" ta údajná 1 miliarda, jak nám neopomněl rychle sdělit ministr spravedlnosti nebo jeho tiskový mluvčí či náměstek (teď už nevím, musel bych to dohledávat, ale nemám na to žaludek).

rop
Amnestie
Přidané 05.01.2013 08:24

Registrace: 10.08.11

Neměl jsem sílu na toto ani reagovat. Politická témata už tady nečtu,dle mého názoru by se měla automaticky vyřadit. Na některých fórech už to tak funguje.
Klause, jeho chování a názory, lidi co ho obklopují, jsem měl příležitost poznat na jedné oficiální delegaci po Africe. Plně se shoduji s názorem
moje soukromé přesvědčení je, že to bylo velmi dobře připravené. Ten tým, který amnestii připravoval, musel dobře vědět, jakých kauz se to bude týkat

Jdu radši tunit motorky, za mě další hnus a výsměch slušným lidemSad
https://www.zonerama.com/rop1

https://www.zonerama.com/rop1
Dedkoid
Amnestie
Přidané 05.01.2013 08:51

Registrace: 02.08.10
LUKES vyřiď rodičům, že se jim narodil pěknej d.e.b.i.l. Pokud ovšem pochopí co to znamená.
Upravil Dedkoid dne 05.01.2013 08:51

vorel
Amnestie
Přidané 05.01.2013 08:52

Registrace: 03.05.07
byly doby kdy sem ho uznaval a hájil

teď bych s dovolením použil trefné slovenské: má v pyči

srovnávat s havlovou amnestii nemá na vzniklou situaci zadnej vliv
stejně tak se rozcilovat nad Dežem a spol., o to tu nejde
říkám si hurikán

vorel
Amnestie
Přidané 05.01.2013 09:08

LUKES napsal:
prouky napsal:
LUKES napsal:

Lukesku mel bys trochu ubrat
I když proti ubohejm vypadum na Havla bych rad podobny výraz pouzil
říkám si hurikán

3axap
Amnestie
Přidané 05.01.2013 09:12

Registrace: 23.01.10
vorel napsal:
LUKES napsal:
prouky napsal:
LUKES napsal:

Lukesku mel bys trochu ubrat
I když proti ubohejm vypadum na Havla bych rad podobny výraz pouzil

Každý si může říkat co chce.máme demokraciilolTy si také říkáš hurikán a je to všem jednocomfort

vorel
Amnestie
Přidané 05.01.2013 13:00

proto to pisu, ze muzuWink
říkám si hurikán

Strana 5 z 9:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  9  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 72
Členové on-line: 1
PetrH

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.47 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI