kejda napsal:
Ten příspěvek vznikl ze srandy a z nudy. A splnil účel.
Včera jsem projeb*l na autě třetinu nové motorky, a nikoho jsem s tím neotravoval. Ale jak vidno, klidně bych mohl, napsat pár slzavejch vět a někdo se chytne. Tady na fóru teda určitě. Přidám ještě jednu o nemocné kočičce a penízky s pohrnou
No...třeba Já mám doma kočičku a nemám ani na pelíšek...musí spát v igelitce...chudinka...přispějte mi každej aspoň pětku...
zetor přiložený následující obrázek:
Temu trochu nechápu... Když jsem si chtěl pořídit motku, tak jsem krom své normální práce dělal 5nocí v týdnu vyhazovače na dveřích v bordelu, ale nikdy by mě nenapadlo pořádat sám na sebe charitu. To je možná ten důvod proč když si chcu něco pořídit, tak mi to trvá poněkud déle...Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
michal krtek napsal:
Když jsem měl Jawu tramp a jezdil sem do Německa na Jawa setkání byl jsem ochoten všechny díly co jsem mel pro sebe rozdat,abych kamarádum pomohl a to ne jen našim ale i němcúm pamatuji si mě moc dobrě a nikdy jsem za to žádný peníze nevzal max.pivo když mě pozvaly byla tam taky kdysi zbýrka pro jednoho invalidu co měl Jawu se sajdou kterou mu tady v Čechach ukradly já neváhal ani 5 min. poslal sem taky něco.pak ještě na vánoce dostal další penize o demě už v eurech.Zapoměl jsem na to,ale němci ne hlavně ten invalida mi moc děkoval poslal sem mu i díly které potřeboval a nikdy sem za to nic nevzal ten invalida se jmenuje GERY MERTENS je z Hamburku bylo to v Roce 2006,TO jsem jel na okružní jízdu po Německu Holansku www.volnesetkanijawaru.cz cestování Německo Holansko
Moji stari rodice taky Nemcum pomahali,kdyz byla valka tak je ubytovali a zivili je a taky za to nic nechteli.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
kejda napsal:
Ten příspěvek vznikl ze srandy a z nudy. A splnil účel.
Včera jsem projeb*l na autě třetinu nové motorky, a nikoho jsem s tím neotravoval. Ale jak vidno, klidně bych mohl, napsat pár slzavejch vět a někdo se chytne. Tady na fóru teda určitě. Přidám ještě jednu o nemocné kočičce a penízky s pohrnou
No...třeba Já mám doma kočičku a nemám ani na pelíšek...musí spát v igelitce...chudinka...přispějte mi každej aspoň pětku...
a je to tady, kočička2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Napsal bych zadost o prachy asi takto:,,Nejsem chudej,mam barak,byt,ale taky ted nemam praci a nezbyvaji mi penize na motorku.Tak jestli nekdo chcete,tak mi na ni muzete prispet.,,
Proste zadna charita a treba se nekdo chytne.Je to ferove a clovek pripadne vi,na co ty prachy posila.A neresil bych jestli je to spravne takto prachy chtit nebo ne.Nic prece posilat nemusim. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nemám slov a myslím si,že si Krtek z nás dělá srandu,to nemůže vymyslet a napsat 45letej chlap.
Dám ti malej návod nezapomenu na našeho kolegu zde z fora nemůžu ho jmenovat kterej mě vyprávěl na srazu u piva jak dělá ve státních službách a oni nesmějí mít vedlejšák,ale strašně chtěl 1200 gs a z 15000kč netto by si na ní nikdy nenašetřil,takže točil načerno 2xtýdně španělsko pro kámoše kterej ho vyplácel cash nespal 2 dny a pak šel rovnou do služby a nyní jezdí s náma a má jednu z nejhezčích 1200 gs tento známej má můj obdiv.
V dnešní době kdy není zádné omezení jako když jsem já chtěl jít dělat do rajchu,rakouska typu pracovní povolení apod pokud nejseš okurka a snažíš se tak práci a peníze vyděláš.
Jarda 900pro můj dobrej pocit hod mě do PM č.ú. něco ti pošlu
Upravil Bob dne 03.04.2013 12:19
PepaLopezu napsal:
No takže se nám to začíná kupit. Ježek se postará o příspěvky na Krtka a já si vemu nastarosti frontu o další zájemce. Takže po Krtkovi jsem druhý
pak následuje Hrabe_X a jeho tlumiče
já bych chtěl taky motorku Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko