nicholas1 napsal:
Takže výsledek je následující - byl jsem přehlasován, a byla objednána LCD - přece jen argumenty, které jsem tady uváděl byly přesvědčivé
No ale - pokud nebudu spokojen, tak TV vrátím a objednám si jinou a pak Vám tady hezky dlouho nebudu smět přijít na oči, nebo spíš na monitor...
YouTube Video Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekLpL napsal:
[quote]nicholas1 napsal:
Takže výsledek je následující - byl jsem přehlasován, a byla objednána LCD - přece jen argumenty, které jsem tady uváděl byly přesvědčivé
No ale - pokud nebudu spokojen, tak TV vrátím a objednám si jinou a pak Vám tady hezky dlouho nebudu smět přijít na oči, nebo spíš na monitor...
Jak říkáš..je to marný...
Ale mohlo by být ještě hůř:
http://www.youtub...4UpBVN-qE8
Upravil MartinM77 dne 15.05.2013 12:44
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
VasekLpL napsal:
[quote]nicholas1 napsal:
Jak říkáš..je to marný...
Ale mohlo by být ještě hůř:
Do háje, jak jsi to tam dostal? Vždyť jsem to vkládal jako každý jiný odkaz ale prostě mi to nechodilo
Jo škoda, že to neuvidím...ale třeba si někde najdu kamaráda, který má plazmu a pustí mi to na své plazmové TV Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
tak než nějakýho takovýho najdeš, tak Ti prozradím malé tajemství - mezi [youtube(])[/youtube(]) se nevkládá odkaz z horní lišty, jako máš http://www.youtub...4UpBVN-qE8, ale pod videem je záložka SDÍLET, na kterou když klikneš, dostaneš funkční odkaz http://youtu.be/j... pro vložení mezi [youtube(])[/youtube(]), zkus to (kulaté závorky tam samo nejsouv těch pokynech, to je jen aby se to správně zobrazilo)
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[139.87Kb]
Upravil VasekPraha dne 15.05.2013 20:35
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
YouTube Video
Upravil MartinM77 dne 15.05.2013 20:53
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Jupííííí už to mám
Moc díky
Teď ještě najít toho kamaráda, který mi pustí celý film na plazmě a mohu v pokoji zemřít Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
;o) TV si už nech a vyměň tu co Tě přehlasovala ;o))
www.jantruhlar.cz
nicholas1 napsal:
Jupííííí už to mám
Moc díky
Teď ještě najít toho kamaráda, který mi pustí celý film na plazmě a mohu v pokoji zemřít
šikovnej!
tak za to, za to tě uznávám!
jo a na plazmu se stav, až pojedeš kolem HK
Děkuji
Stavím se rád, ale než na TV, tak raději na vyjížďku na mašině Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
;o) TV si už nech a vyměň tu co Tě přehlasovala ;o))
Je pravda, že ještě do soboty mám čas
Ale asi už měnit nebudu, taky bych moc vybírat, vybírat, až bych přebral Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
No to je jedno, ať už je to cokoliv, v každém případě díkes Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Nevymejslej kraviny a vem LG.
Jak jsem rekl.. lepsi menu, lepsi cena... nebavili jsme se o 3D, on to nikdo moc nechce, tak me to nenapadlo, ale zrovna v 3D je LG jednoznacne lepsi taky.
Taktak, ber LG... Kvalita a poměr cena výkon asi nejlepší, pak Panasonic a Samsung,....samsung to chrlí rychle a mají vyšší poruchovost, Panasonic je v kvalitě lepší, ale dražší. A asi bych to neměl říkat,ale druhé dvě značky používají panely od jiné firmy kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
jo jo to se ví.. a pokud máte chytrou TV například s webkamerou pro skype, tak každej šikovnej se může dívat, jak se válíte u televize při fotbale.. (to je ta nejmíň nevhodná pozice... )