Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  

Výměna motorek na zkoušku - KDO MÁ ZÁJEM?
miraxm
Přidané 09.10.2015 10:28

Registrace: 01.11.13
Tak tohle vlákno je teda silnej odvar, mám GS který jsem chtěl od mala, a věděl jsem že nic jinýho nechci, pořád je to prostě jenom věc a ne modla hoši? Kdo nechce ať nepůjčuje ale ať nemá tyhle přiblblý kecy o vyvolenosti a podobně. Pamatuju si jak jsem byl ve Splitu na jawě 350/640 a potkali jsme čecha na 650GS a svezl mě na ní. Byl to prostě zážitek. A pak když jsem vybíral 1150, tak první a nebylo to ono, druhý...lepší ale taky ne, pak jsem sedl na ADV a najednou jsem prostě věděl že to je ten kus! Nevím proč by na GS měli jezdit jen pupkáči. mimo srazu jsem na GS snad nepotkal kluka pod třicet. A že je někdo ajťak? Hoši, vždyť sami za chvíli budete takovýho kluka potřebovat aby vám naklikal ECO režím na plyn a Comfort na centrál protože "Já na to nevidím, já tomu nerozumím, dřív tam bylo jedno tlačítko a hotovo... " Tak šup, mastičku do ruky a běžte si přeleštit ty vaše vejfuky.

strndy
Přidané 09.10.2015 10:40

Registrace: 31.10.12
miraxm napsal:
Tak tohle vlákno je teda silnej odvar, mám GS který jsem chtěl od mala, a věděl jsem že nic jinýho nechci, pořád je to prostě jenom věc a ne modla hoši? Kdo nechce ať nepůjčuje ale ať nemá tyhle přiblblý kecy o vyvolenosti a podobně. Pamatuju si jak jsem byl ve Splitu na jawě 350/640 a potkali jsme čecha na 650GS a svezl mě na ní. Byl to prostě zážitek. A pak když jsem vybíral 1150, tak první a nebylo to ono, druhý...lepší ale taky ne, pak jsem sedl na ADV a najednou jsem prostě věděl že to je ten kus! Nevím proč by na GS měli jezdit jen pupkáči. mimo srazu jsem na GS snad nepotkal kluka pod třicet. A že je někdo ajťak? Hoši, vždyť sami za chvíli budete takovýho kluka potřebovat aby vám naklikal ECO režím na plyn a Comfort na centrál protože "Já na to nevidím, já tomu nerozumím, dřív tam bylo jedno tlačítko a hotovo... " Tak šup, mastičku do ruky a běžte si přeleštit ty vaše vejfuky.

thumbs up
to zase bude rozborka textu Wink

Petr89
Přidané 09.10.2015 16:20

Registrace: 16.08.15
Nebudu reagovat na ty některé hloupé příspěvky, co tu zazněly, myslím že veřejné mínění zde zapracuje samo.

Ale nedá mi to abych nezareagoval na to VŠ IT, jeho absolvent je informatik, a informatik neopravuje počítač a nechodí k někomu domů mačkat čudlíky na displayi Grin Typický informatik je povětšinou počítačový programátor, přičemž počítač nerovná se jen notebook, nebo PC, ale taky kupříkladu digitální řídící jednotka ve vašich motorkách nebo autech. Je zbytečné to všechno vypisovat, veškerá technika má dneska uvnitř nějaký digitální počítač, který je řízen nějakým programem. Může to být algoritmus pro řízení vstřikování, navádění rakety na cíl, ochranu tanku proti raketám, řízení dronů, mobily, hodinky, GPSky, družice, prostě když to zjednoduším: v dnešní době už takřka všechno, a bude hůř :-)

Takže informatik v elektrotechnice je ekvivalent konstruktéra (nebo spíš návrháře) ve strojnictví - a představovat si, že informatik vám opraví počítač je, jako když konstruktér by vám měl opravovat auto :-)

To jsem nemyslel nějak zle, jen starší generace si pod pojmem IT a informatik představuje opravu svého nefunkčního počítače a přitom se jedná o nesmírně zajímavé odvětví :-)
Upravil Petr89 dne 09.10.2015 16:32

Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 112
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI