Chimera napsal:
Já Béčko taky moc nemusim... A zrovna piju Müllera, co má bejt?
Tohle není gay chat,takže nikoho nezajímá,že piješ spocenou řiť nějakýmu Mülerovi z německa ty ouchyle Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jarys: hele jeden čas jsem pil Pardála 10° docela hodně dost... Při práci na zahradě se to hodí, dláždili jsme z pískovce příjezdovku. Z těch blbejch kódů z víček mam několik ručníků, karimatky, dalekohled, přívěsky, baterky, já nevím co všechno, šipky, kuželky.... Na žízeň k práci to pivo je ideální. Ale večer bych k němu nesedl, to si dám radši lepší
Chimera napsal:
Jarys: hele jeden čas jsem pil Pardála 10° docela hodně dost... Při práci na zahradě se to hodí, dláždili jsme z pískovce příjezdovku. Z těch blbejch kódů z víček mam několik ručníků, karimatky, dalekohled, přívěsky, baterky, já nevím co všechno, šipky, kuželky.... Na žízeň k práci to pivo je ideální. Ale večer bych k němu nesedl, to si dám radši lepší
Tak Pardál neni pivo...a za Budvar ho nepovažuju....
Chimera napsal:
Tak Pardál neni pivo...a za Budvar ho nepovažuju....
Jo já taky ne ale docela často ho mají v hospodách z Budvarem
Chimera: Pardála bych nedal ani za nic ani v práci horší pivo už asi ani neexistuje
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Ale jestli ste někdo někdy měl Hoegaardena tak tam mi stačí čtyři a bolehlav jak svina. Po třech nic ale to čtvrtý je prostě zlomový.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
...a co vás ještě bolínkalo hošánci,cóó?
...jak banda důchodců Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA