Takže Tom píše, že by příští týden mohl, tak se domluvme jestli v sobotu a nebo neděli (mě to je jedno) a pořádně zařádíme :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
jo, tak stan bych dal taky, ale až tak v červnu, teď v dohledné době to nejde
jinak jestli neděle tak můžu, jestli sobota, tak můžu jen dopoledne
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
už jsem ta videa konečně zkouknul,ještě že mi to nevyšlo,jinak bych měl na těch mejch galuskách ustláno vedle Milana.V sobotu dopoledne mam ryb. závody,ale odpoledne můžu,max. bych vás někde dohonil,pokud se budete pohybovat někde v dosahu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
už jsem ta videa konečně zkouknul,ještě že mi to nevyšlo,jinak bych měl na těch mejch galuskách ustláno vedle Milana.V sobotu dopoledne mam ryb. závody,ale odpoledne můžu,max. bych vás někde dohonil,pokud se budete pohybovat někde v dosahu.
Kam razíš na závody..?
Zrovna jsem oprášil rybářskou výbavu(velice amaterskou) a chystám se někam jen tak vyrazit....tak se ptám jen pro zajímavost.
Tom
Já na rozhejbání plánuju rybaření na Novém rybníku u Nepomuku, dá se tam i pěkně stanovat, tak kdyby std někdo chtěl :-). Letos sem nekoupil svazovku, tak plánuju toto na první týden v červnu.
na Vícenickém je zahájení závodama,ale jen pro ty co tam maj povolenku,jinak s kámošem jedeme ve čtvrtek na Mokrouše. http://www.rybnikmokrouse.estranky.cz/ na novej jsem jezdil cca 3 roky zpět,měli tam duháky,brali na kuličky,super - po záseku vyskočil z vody 2 metry od místa kde ti končil vlasec ve vodě.
Upravil strogas dne 28.04.2014 22:46
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
TomR1 napsal:
Koukám, že toho všichni máme společného víc než jsem čekal )
Tom
To je fakt a pokud by bylo potřeba, tak mam na kaprařinu spoustu nářadí a klidně něco půjčim :-) a hlavně Tome, pokud by si jel někam pod stan v nižších teplotách, tak ti pujčim spacák, je sice větší, ale do -20ti si jako v peřince :-) kluci mohou potvrdit.