Macek01 napsal:
Tak sem to zkouknul a pěkný, Milane klobouk dolu na těch Touranckách - jsi frajer :-)
To ještě neni celé! ještě hodím jednu tlamu a pak ustoupím do předem připravených pozic (zbaběle zdrhnu)Jsem deb.l, neumím to ,vím to a nepoučím se.
Ale fajn neděle .Doufám ,že jsem moc nebrzdil a nekazil klukům ofík
Co to stanování?jel bych třeba na Radarku ,tam jsem dlouho nebyl .
Samo že zkratkou!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Milane,příště koupim kulaté sušenky a dostaneš rovnou medajle za odvahu a výdrž Byla to taková testovací neděle.Od vydrže niťí ,odolnosti plastů ,kardanů a až po prověřeni lidského faktoru v UPS
Operace se zdařila,pacient zemřel Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Milane,příště koupim kulaté sušenky a dostaneš rovnou medajle za odvahu a výdrž Byla to taková testovací neděle.Od vydrže niťí ,odolnosti plastů ,kardanů a až po prověřeni lidského faktoru v UPS
Operace se zdařila,pacient zemřel
No na tu tvou rozvodovku jsem zvědavej, gufero už mám v ruce, ale hlavně přijít na to proč se to stalo..
xHackerM napsal:
Hlavně si nepůjčujte šprcky, prosím Vás!
Jinak já přes myslivostí chodil taky na čudly, ale to bylo v mládí. Pak jsem začal na řece muškařit.
No muškařina je trošku jinej level a to hlavně i cenově...
Jj muškařina to už je jinej level :-) chtěl sem k tomu kdysi dojít, ale bohužel tolik koníčků časově nezvládnu a rybařina je na čas hodně náročná na čas.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
No a do toho všeho ještě umře Bartošová no to mě poser, zrovna když mohla dokončit album: Nohama stírám rosu na kolejích.
Maarty 82 napsal:
No na tu tvou rozvodovku jsem zvědavej, gufero už mám v ruce, ale hlavně přijít na to proč se to stalo..
Tom
To jsme dva :-D
Jen doufám,že byla chyba jen v guferu (zmetek ) no uvidime ;-)
Věšet se zatimnebudu.Tome dik Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Tom
To jsme dva :-D
Jen doufám,že byla chyba jen v guferu (zmetek ) no uvidime ;-)
Věšet se zatimnebudu.Tome dik
No gufero zmetek nebude, spíš to vidím, že se mi podařilo strhnout břit při nasazování...to je ta nejlepší varianta.
Každopádně se to pokusím udělat jak rychle to jen půjde.
xHackerM napsal:
Hovada, já mám telekonferenci se zahraničím a jedinej se tady řechtám. Takže klid, nebo vypnu sledování vlákna!
Tak Holanďanům řekni že "Bartošová overleden na contact met de trein" a daj vám podnikový volno.
Upravil Macek01 dne 29.04.2014 14:18