No kluci, tak jak sem už zmiňoval, tak bych rád pro nás a u nás zorganizoval příjemný posezení u pivka s opékajícím s rotujícím gyrosem a rožhaveným grilem. Pojďme se domluvit postupně na termínu tak, aby se nás sešlo co nejvíce. Samozřejmě necham na Vás zda přijdete s partnerkama nebo bez, moje žena tam bude a víno zajistíme z Moravských sklepů. Můj návrh je sobota v červnu a teď vy :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Vítej mezi námi, máme rádi každýho :-) a na grilčo doraž taky, pozvu ještě tikiho
Upravil Macek01 dne 29.04.2014 15:39
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
No kluci, tak jak sem už zmiňoval, tak bych rád pro nás a u nás zorganizoval příjemný posezení u pivka s opékajícím s rotujícím gyrosem a rožhaveným grilem. Pojďme se domluvit postupně na termínu tak, aby se nás sešlo co nejvíce. Samozřejmě necham na Vás zda přijdete s partnerkama nebo bez, moje žena tam bude a víno zajistíme z Moravských sklepů. Můj návrh je sobota v červnu a teď vy :-)
Říkáš v červnu a v sobotu?To je tuze podezřelí! Co pečete s Kubou?Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
xHackerM napsal:
Tomáši, Marceli,
tak jsem zaslechl, že se ve čtvrtek uvidíme. Vy dva to asi ještě nevíte, ale můžete dorazit společně, třeba nějaký offíkem...
Myslím, že se uvidíme spíš zítra dle Milana kolem 21h...
Upravil TomR1 dne 29.04.2014 20:52
Tom
Tak videa jsou tu všechny a přidal jsem ještě jedno, když jsme byli s Martinem na trati a je tam výjezd toho krpálu. Tak se pokochejte.
A samozřejmě že du do prasátka, nebo čehokoliv, co se bude točit nad ohněm. Hlavně dejte včas vědět, abych si zařídil volno.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
sakra tady to jede,ani to nestíhám číst,ta Marcelovo párty je lákavá,mám sice hodně víkendových akcí,ale snad se Marcel trefí termínem mezi.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.