Vedem o necelých 550 a náskok se stále snižuje. To značí, že to zdejší obecný lid už nebaví a kašlou na to. Stejně rozhodnou kupóny v nějakém nedefinovaném poměru.
Já víc , jak 20 - 30 bodíků nedám za den.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Myslím že je taky tím torem. Já to mastím po večerech když ten malej terorista usne a moc to nepřibejvá.
Dík kluci.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Myslím že je taky tím torem. Já to mastím po večerech když ten malej terorista usne a moc to nepřibejvá.
Dík kluci.
Soustřeď se na kupóny. ty mají rozhodovací váhu. Tohle je jenom takový bonus. AQ je fakt, že to už moc netáhne. i S TOREM NESTÍHÁM.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kupony sefujem kde se dá. Sbíraji i lidi do kterých bych to neřekl. S torem to jde dobře hodně po ránu, ale kdo pak má jet do rachoty Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
wirgil napsal:
TOR vám jede??? Mně teda ani náhodou. Ani na jednom PC.
Mě se to sekalo. Pak sem našel nějakou starou verzi 0.2.1.30 a ta jde. Ale je ještě potřeba mazat cookies. Jinak to nemaká.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz