Medardův víkend by za mě asi šel,snad už jsem někomu něco neslíbil když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Marcel , na tebe si čas udělám vždycky!
Jo a zítra je prvomájová z pivovaru.
Vyjížďku nejedu,ale budu tam a pojedu se vyvenčit jinam.
Přidá se někdo?
Upravil milkal dne 30.04.2014 07:45
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Cus, do pivovaru jedu taky, tak se zahlas, ať poznám dalšího s fora:-)....jinak s davem na vyjížďku taky nejedu, to je o hubu. Taky pojedu pak jinam....ještě s tetkou xjr1300 a strejcem. Mt01... Tak se můžeš připojit, nebo, když nás bude odsud víc, tak se mužem domluvit a jet někam společně....
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
xHackerM napsal:
Tomáši, Marceli,
tak jsem zaslechl, že se ve čtvrtek uvidíme. Vy dva to asi ještě nevíte, ale můžete dorazit společně, třeba nějaký offíkem...
Myslím, že se uvidíme spíš zítra dle Milana kolem 21h...
Cože co? teď sem z toho asi jelen :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
xHackerM napsal:
Tomáši, Marceli,
tak jsem zaslechl, že se ve čtvrtek uvidíme. Vy dva to asi ještě nevíte, ale můžete dorazit společně, třeba nějaký offíkem...
Myslím, že se uvidíme spíš zítra dle Milana kolem 21h...
Cože co? teď sem z toho asi jelen :-)
Taky dylenČas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Heleďte, já bych chtěl udělat výlet na Vidžín, ale ne k Fouskovi, ale naproti do pensionu, kde bude West Session. Jednak se tam potřebuju domluvit organizačně a druhak je to pěkný vyjížďka. Mají základní sortiment, tak můžeme dát třeba utopence a točenou Kofolu nebo tak.
Kdy se to komu hodí a kdo by chtěl jet?
Macku,
neřeš to... Ty se stavíš až zítra a de facto se můžeš domluvit s Tomem, že bys mu dovezl co potřebuje - pokud má zájem, dá Ti vědět. A nehul !!!
Ja se s tebe zblaznim, to je jak sifra mistra Leonarda :-))). Ja se dneska dozvim co a jak, jestli prijedou Kladenaci atd. Pak muzu slibit traba ten Vidzinovskej penzion a nebo budu prebihat mezi vama :-))))
Ja nehulim sem prepracovanej, spal sem zase 4 hodiny tak na me musite pomalu a jasne :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
No děláš v tom pěknej bordel a já teď akorát vim, že nic nevim
Hele, mladej, nekecej! Včera jsem Ti říkal, že budu celej den montovat motor se Servisákem. Takže je logické, že zítra se z garáže na dvou kolech prostě nehnu. Ahaaaa?
A ty by ses mohl vy*rat na Vidžín a mohl ses stavit se na nás podívat...