Macek01 napsal:
No děláš v tom pěknej bordel a já teď akorát vim, že nic nevim
Hele, mladej, nekecej! Včera jsem Ti říkal, že budu celej den montovat motor se Servisákem. Takže je logické, že zítra se z garáže na dvou kolech prostě nehnu. Ahaaaa?
A ty by ses mohl vy*rat na Vidžín a mohl ses stavit se na nás podívat...
A já sem ti říkal, že se v pivovaře každoročně sejdu s klukama s Kladna a jezdíme pak k fousatýmu Fouskovi na grilčo :-) ale já klidně zvládnu všechno :-) a pokud bude chcát tak kašlu na všechno a na všechny a máš to. Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
sadilek napsal:
Tak mě naberte tady:www.penzionflora.eu
Jel bych pak rád s Váma nějakou zkratkou do Vidžína.
Nenech se zmást, já předběžně plánuju sraz na OMV tak v 9- 9:30 ráno, tam pokec s klukama a polévka Na Spilce. Pak jezdíme směrem Vidžín k Fouskovi na kus masa. Jediný co, tak kluci narozdíl od nás nemaj motorky do offu, takže by sme buď jeli jinudy a tam se zase sjednotili a nebo udělali vyjímku a jeli po místních offroadových silnicích. S milanem se dneska dohodnem jak to vidí on a to by sme teda byli 3ks BMW a možná jeden Kladeňák taky na Touranckách :-)
EDIT: a pokud se přidá i Carlos tak nás bude 5 :-)
Upravil Macek01 dne 30.04.2014 10:58
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Michale do Vidžína bych se jel kouknou s tebou, až budeš mít složenej stroj tak dej vědět kdy určitě bych se k tobě přidal, třeba by šlo i nějaké odpoledne ve všední den - to by se dalo stihnout ne?
Marceli, taky bych přijel oblíznout kostičku něčeho dobrýho a zapít to pivkem, 7.6. zatím určitě můžu...
Co děláte ve svátek čtvrtek 8.5.? nedáme nějakou hromadnější vyjížďku off nebo road je mi to jedno, ale mám volno, tak bych to využil Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
A nemůžeš sehnat z Myslivostí volný vstupenky? Já už jí neodebírám, páč je tam víc reklam, než užitečnýho čtení. Ale možná u Vás ve sdružení to lidi berou a na výstavu jet nechtějí...?
petrguss napsal:
Michale do Vidžína bych se jel kouknou s tebou, až budeš mít složenej stroj tak dej vědět kdy určitě bych se k tobě přidal, třeba by šlo i nějaké odpoledne ve všední den - to by se dalo stihnout ne?
Marceli, taky bych přijel oblíznout kostičku něčeho dobrýho a zapít to pivkem, 7.6. zatím určitě můžu...
Co děláte ve svátek čtvrtek 8.5.? nedáme nějakou hromadnější vyjížďku off nebo road je mi to jedno, ale mám volno, tak bych to využil
at1) určitě se přidám a s Michalem rád pojedu taky a Milan se podle mě přidá též, ale nesmí to bejt víken, když mam na hrbu dětska a manželka je ve škole.
at2) určitě s tebou budu rád počítat :-)
at3) no já bych jel moc rád a měl bych mít čas
petrguss napsal:
Michale - zkusím zajistit, kolego Myslivost odebírá, ostatní z MS taky, tak uvidíme...
Prekérka. Ten samý víkend je Travel Event a na ten jet v neděli je kravina. Takže v sobotu jedeme TT a kdy tu Lysou nevím. Dovolenou si brát nechceme a v neděli....? No trošku se to komplikuje...
Koukli jste na ten zbytek videí? Jsem v práci i přez svátky, tak rád bych někam s vámi vyrazil, když vidím, jak to tu pořád plánujete. Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Koukli jste na ten zbytek videí? Jsem v práci i přez svátky, tak rád bych někam s vámi vyrazil, když vidím, jak to tu pořád plánujete.
Koukal a je to perfektní :-)
romanhavlon napsal:
Koukli jste na ten zbytek videí? Jsem v práci i přez svátky, tak rád bych někam s vámi vyrazil, když vidím, jak to tu pořád plánujete.
pěkná práce hlavně ta crosová trať to nechápu.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!