Nenech se zmást, já předběžně plánuju sraz na OMV tak v 9- 9:30 ráno, tam pokec s klukama a polévka Na Spilce. Pak jezdíme směrem Vidžín k Fouskovi na kus masa. Jediný co, tak kluci narozdíl od nás nemaj motorky do offu, takže by sme buď jeli jinudy a tam se zase sjednotili a nebo udělali vyjímku a jeli po místních offroadových silnicích. S milanem se dneska dohodnem jak to vidí on a to by sme teda byli 3ks BMW a možná jeden Kladeňák taky na Touranckách :-)
EDIT: a pokud se přidá i Carlos tak nás bude 5 :-)[/quote]
Kluci, já to vidím, že se stejně všechno dohodne až na místě...jinak určitě ON...jedu s Princeznou. Taky tam mám plno známejch, takže uvidíme kam to nakonec bude, ale s davem na plánovanou určitě ne...vidím to vyjet s kolonou s pivovaru "možná" a pak tradá jinam a je mi jedno kam......takže klidně se rád připojím....akorát nevím jak se v tý mase lidí najdem...budu v doprovodu slečny a oba triko GS.cz tak mě kdyžtak odchyťte ;-)
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Ahoj kluci po delsi pauze se zase ozyvam. Ve ctvrtek 8.5 bych pokud mi to motorka dovoli rad vyrazil nekam do offu (berouka) je to zatim jenom navrh jelikoz jsem jeste nepojizdnej tak ani nevim jestli pojedu. Ale doufam ze ano pokud se tady objevi nekdo kdo by mel zajem at napise.
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Kluci nechcete nekdo listek na krotitele baworu na zitra? Ja nemuzu jet a klidne ho dam zadarmo nez aby to propadlo.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Kali napsal:
Ahoj kluci po delsi pauze se zase ozyvam. Ve ctvrtek 8.5 bych pokud mi to motorka dovoli rad vyrazil nekam do offu (berouka) je to zatim jenom navrh jelikoz jsem jeste nepojizdnej tak ani nevim jestli pojedu. Ale doufam ze ano pokud se tady objevi nekdo kdo by mel zajem at napise.
Já bych asi jel.
už si skoro pojízdnej!Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!