Tak kardan snad bude cajk, ne? Ja to jeste nemyl, nejak nebyl cas, asi to umeju az cestou v nejakym brodu Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
sakra,já si na 8. naplánoval práci............když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
jo to bude offík?tak na ten si stejně asi netroufnu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
Neblázni,Stačí do toho dát srdce jak Milan a je to srandinda
srdce jo,ale abych se pak nemusel jít přebalit.................když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
kdo byl dneska okolo 17:00 u Borovna na klobásce? jel jsem moc rychle,ale koutkem oka jsem tam zahlíd nějaký gs ,řekl bych červenou 1200???
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
Neblázni,Stačí do toho dát srdce jak Milan a je to srandinda
srdce jo,ale abych se pak nemusel jít přebalit.................
depa,stačí jen nechat Bramboru dělat co umí a netahat se sní jak já při první off vyjíždce,to mě pak bolely svaly o kterých jsem před tím ani nevěděl.
Když jsi se učil chodit ,tak to bez pádů taky nebylo Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Taaakkkk jak to vidite s tim ctvrtkem 8.? Ja muzu, jel bych nejradeji off jak jsem psal, ale preziju i silnici. Co vy vsici ostatni? Jak jste na tom? Kdo se prida a pojede?
Upravil petrguss dne 06.05.2014 16:18
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Taaakkkk jak to vidite s tim ctvrtkem 8.? Ja muzu, jel bych nejradeji off jak jsem psal, ale preziju i silnici. Co vy vsici ostatni? Jak jste na tom? Kdo se prida a pojede?
Maarty 82 napsal:
Čtvrtek jsem mimo,ale na víkend budu připravenej :-D
víkend beru, ale zas jen neděle, v sobotu jsem zabitej, neděli mám celou k dispozici a aplikoval bych ji stylem jako posledně vč. špekáčků , co ty na to Martine? Roman by snad měl taky moct, tak kdo by ještě jel, ať je sranda Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS