Jo čoveče, třeba je to můj šéf Řikal mi že má mergla, ale nevim jakýho.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
No a mě někde během cesty prasklo přední světlo je tam důlek od kamínku. A to sem nejel za nikim off. Budu muset pořídit nějakej kryt- líbí se mi mřížka ale nevim jestli bude něco platná Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No a mě někde během cesty prasklo přední světlo je tam důlek od kamínku. A to sem nejel za nikim off. Budu muset pořídit nějakej kryt- líbí se mi mřížka ale nevim jestli bude něco platná
Nebude leda by letěla dlažební kostka a to by asis tejně nepobrala, Kup to plexo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak máme novej moto přírůstek do rodiny, Tatík si splnil sen
Sice to neni báwo, ale taky dobrý
falcons přiložený následující obrázek:
[179.85Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mařo, jsem rád, že se vám ta trasa v Makedonii co jsem vám poradil líbila. Ta cesta z Mavrova do Lazaropole po náhorní planině a úbočích hor byla totiž asi nejhezčí z celého našeho loňského výletu. Blinkr si dá Moňa novej Užijte si to a opatrně...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
falcons napsal:
Tak máme novej moto přírůstek do rodiny, Tatík si splnil sen
Sice to neni báwo, ale taky dobrý
Co to má ,tata?A když se mu to líbí,tak to muže bejt každýmu jedno,na čem jezdí.
No je to Harlej, Koupil novýho ze spoření a ještě bude splávet, ale splnil si sen, tak mu to přeju. Aspoň ho můžu vytáhnout na nějakej sraz ------------------------------------------------