Tak jsem dneska predal novemu majiteli sve milovane bile vymazlene 12GSA ...
Bylo to tezky rozhodovani, ale udelali jsme ho ... realistyckym zhodnocenim kolik jsme najezdili loni (jeden delsi vejlet) a kolik bude casu letos (asi zadnej delsi vejlet), takze jen proto aby belous nestal v garazi porad, tak obcas cesta na chalupu o vikendu ...
Takze verim ze z nej bude mit hifo33 stejnou radost, jako jsem mel ja a ze mu bude dobre slouzit a najezdi s ni spoustu krasnych kilometru ...
Jak jsem toho kluka behem dneska poznal, tak u nej bude belousovi moc dobre ...
Panove, musim vam rizt, ze GSo je stejne nejlepsi motorka na svete a ze se mi po ni bude hodne stejskat ...
Tak at vam to vsem dobre jezdi ... a bez kotrmelcu
mohl sis budovat mauzoleum...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Udělal si co si musel...třeba jednou příjde zase čas,kdy si svojí vysněnou motku zase pořídíš!!!!
jo, vypada to na nejakyho staryho peraka, javicku, cezetku nebo neco ... dat to do parady a obcas s tim na chalupe vyrazit kolem komina ...
a na delsi vyjizdky bude asi neco s vrtulkou (bawo je proste srdcovka a belousovi bych nemoh udelat to ze bych ho vymenil treba za italii) ... takze aby byl vitr ve vlasech a mohla ridit i moje pani a mohli sme se stridat u rizeni, tak to zatim vypada na neco vrtulkovyho bez strechy, asi Z4 ...
nevím nechápu já minulí rok najezdil pouhych 2200km( žena na ryzikovém těhotenstvý) tet máme půl roční cerku, a tento rok sjedu spýš gumi na kočárku než na GSu, ale prodávat ho nehodlám, příjde mi to blbost, jednou zase příjde ten čas až začnu zase jezdit 15000hm ročně jako dřív ale když je hezky tak se aspon na ty dvě hodky utrhnu a jedu se provětrat, takže kecičky že není veljký výlet mi přijdou zbytečé, čeče si pořid skůtra spíš se tady někdo bál aby netratil penízky
basto napsal:
nevím nechápu já minulí rok najezdil pouhych 2200km( žena na ryzikovém těhotenstvý) tet máme půl roční cerku, a tento rok sjedu spýš gumi na kočárku než na GSu, ale prodávat ho nehodlám, příjde mi to blbost, jednou zase příjde ten čas až začnu zase jezdit 15000hm ročně jako dřív ale když je hezky tak se aspon na ty dvě hodky utrhnu a jedu se provětrat, takže kecičky že není veljký výlet mi přijdou zbytečé, čeče si pořid skůtra spíš se tady někdo bál aby netratil penízky
Doufám,že dcerku nebudeš učit pravopis.......
vím vím , sem dislektik a disgrafik, tak jsem tád že nevinechám písmenka a že tam aspon náký jsou, ale o to tu snad vůbec nejde jen pár učitelů se vždy ozve, ale ty se najdou všude
Pruser dnesni doby,na nic neni cas, jenom honba za prachama... Bydlim v kamionu, volno mam par hodin, ale na motorku se vzdycky cas najde. Po ctrnacti dnech sem dorazil domu, zejtra vobuju novy drapaky a dam jarni orbu. Dovoleny na motorce sou ty nejlepsi je vo cem snit a je na co vzpominat.... Pro nekoho je motorka pouze soucast imice, pro jinyho zivotni styl.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
a stastnym vyhercom noveho stroja je ................. hifo33
tak vcera som si urobil radost a kupil svoje prve gs. prve dojmy z jazdy boli trochu zmiesane v tom zmysle ze keby som presadal na gs rovno z nejakeho japonskeho radoveho stvorvalca tak by som asi s hrozou od tohto utiekol ... hlucny motor,hlucna asi prevodovka,hlucne pneu...
ale prvych 500 km smerom domov sa mi slo dobre,dokonca som si zvykol aj na smerovky,na mnohymi kritizovanym sedle sa mi sedelo dobre a celkova ergonomia a poloha je vyborna.
tak isto vyborne hodnotim predavajuceho , dnes v garazi som zistoval ze slavek z bmw gs urobil bmw touratech a k moto mi dal viac veci ako by som sam dokupoval.
Je to tak. Parník je sice nejhezčí motorka na světě a rozhodně bych ji chtěl, ale z praktického hlediska pro mě nemá takové opodstatnění jako třeba osmikilo, který sháním. Kdybych bydlel na vsi a jezdil na tom do práce po okreskách, tak bych neváhal, ale mám trochu víc kilometrů nalítaných spíš mo městě a tam bych si s parníkem připadal jako v autě... což znamená vařit se v létě v kolonách. Takže pokud má parník stát v garáži několik let, než se zase začne jezdit ven, tak je to asi zbytečný. Si pak Slávek koupí akorát mladší ročník. :)
i já kdysi prodal svou lásku Jawu 250 sport a dodnes na ni rád vzpomínám jak sem jí tlačil mnohdy i 10km domu či jiného přístřeší. nezáleží na tom co je to za motorku ani kolik toho najede je to prostě srdcová záležitost. loučení je těžší jak rozchod s holkou. Slavku vše má svuj čas.
Tančící Havran
Tohle znám já musel z fin. důvodú kdysi prodat 1150 ale tak mi to chybělo že po roce jsem nakonec šel do 1100 a už bych to znova nechtěl prožívat tohle fakt ne1150 gsa