Zdar Chlapaci!Dostal jsem poukazku na 25% slevu na nakup helmy Nolan.Jelikoz mam prehelmovano tak daruji do dobrych rukou.Mam ji v aute tak nevim do kdy to presne a u koho plati,ale vecer dopisu zde.Tak jestli mate zajem piste.
Pristi tyden ve ctvrtek jedu do Prahy tak se nekde domluvime a predam ti to.Samozrejme jsem to z auta nevzal tak nevim presny podrobnosti kde a jak to plati,ale to si teda jeste napisem behem tydne.Kazdopadne jsi prvni a kupon patri tobe.Loni jsem si chtel Nolanku kupovat,ale seslo z toho a docela lituju je to vyborna helmice.
bystricke napsal:
už jsem někde četl po 300 km hlava na prasknutí od hluku
no já nevim no,to jsou jen takový řeči,já mam 102ku a s hlukem si nestěžuju a špunty nevozim a vpohodě děně 800km,takže asi těžko ten novější model bude horší, akorád ho někdo zbitečně haní
...tak hoši,abych to roseknul...před hodinou jsem vzal tatovo TDM 900,nasadil na palici N 103 a byl testovat provozní podmínky a nezbývá než konstatovat,že ta šlupka(a k tomu bohužel moje) je od 150 nepoužitelná a hučí to v ní jak sviň...ještě že je ten můj adv.je tak línej hroch ,na rychlejší stroje ta přilba fakt není.....kua nechcete jí někdo?Šel bych okamžitě do Sharku Evoline.
Kdyz uz tu resite hluk N103 - tak 2 kamaradi na vystave N103 poridili (1150GS a FZS600) a oba tvrdi, ze je hlucna. Dneska mi jeden kluk povidal, ze je se 102 spokojenej - a 103 prej predelavali, aby sla lehceji otevirat (nebo neco podobnyho s mechanismem). A to je mozna ten hlukovej rozdil.
Jinak muj Schubert taky neni tichej. Pokud si stoupnu na stupacky (takze vystrcim skebli do poryvu), tak je naprosto ticha. Za stitkem moji 1100GS hluci.
]"Jinak muj Schubert taky neni tichej. Pokud si stoupnu na stupacky (takze vystrcim skebli do poryvu), tak je naprosto ticha. Za stitkem moji 1100GS hluci
Schuberth na GEESO stoji za prd, mal som velke ocakavania, nasypal do toho prachy, menil plexi za turisticke GIVI, kupil od TT spojler na plexi....teraz jazdim v starej integralke so spuntami do usi a origo GS plexi a nic neriesim. Skusal som Schubertha prilezitostne na nahaci (GSX1400) a bola vyborna, o to musim uznat....kupovat ju na na GS pri vyske chlapa 188 cm - CHYBA
ja mam asi 170 cm a neni to vylozene spatny (spis slaby), ale predstavoval jsem si neco jinyho. dneska jsem si zkousel v louisovi tu novou helmici uvex enduro - a bylo to zajimavy. kdyby mel nekdo uz zkusenosti z provozu, tak nahodte - ale to asi otevru nove tema.
Peacemaker napsal:
ja mam asi 170 cm a neni to vylozene spatny (spis slaby), ale predstavoval jsem si neco jinyho. dneska jsem si zkousel v louisovi tu novou helmici uvex enduro - a bylo to zajimavy. kdyby mel nekdo uz zkusenosti z provozu, tak nahodte - ale to asi otevru nove tema.
lysak> no jo, v necem ti muzu dat za pravdu, ale vyklapecky maj taky hroznou vyhodu - proste ta moznost jednoduse odklopit tu spodni cast a volne (nejenom) mluvit - navic pro nekoho, kdo nosi bryle je to zase uplne o necem jinym. ja mel hrozne dlouho jenom integralky a jsem s klapackou hrozne spokojenej. na moje cestovani jednoznacne super. ale to uz zabihame do uplne jinych vod a nechme tuhle diskusi plout spravnym smerem.
jo je pravda že žádná vyklápěčka neni tichá jako integrála a ani tak bezpečná,ale já sem turista a jde mi o pohodlí a jezdim tak do 120ti a při těchto rychlostech je celkem tichá,a váha??to je jedině výhoda,mam krční svaly jako árny