prosím pánové, kdo zná odpoví.. mám na GS1150 obutou E10 a najel jsem na ní tak 3t km. Za nedlouho chceme vyjet na delší výlet do Černé Hory a jde mi to zda již měnit nebo to nich ještě odjedu. No a teď ten dotaz - jakou výšku dezénu má nová Mitaska E10 zadní i přední ? že bych porovnal kolik vlastně ubylo a kolik asi ještě může najet. Tipuji že jsem možná tak v polovině na předku a za polovinou vzadu. Předem díky za odpovědi.
Jsem v podobne situaci,mam na E 10 najeto tak 2000km.Chystame se do Albanie a možna až do Řecka,taky jsem nad tím přemýšlel.Myslim že to ale zvladne.Někde jsem tu čet že by měla vydržet do uplneho sjetí 9000km.
prezi napsal:
...přední mi vydrží cca 11000 km, zadní 7000km
Stejná zkušenost. Já na zadní 6.5 tis km a ještě by tak 2 tis km dala ale od šutru jsem na ní z boku udělal bouli. Předak po 12 tis km ještě nějakou tisícovku přidá. A to byly motorka naložená a min polovina vzdálenost byl offroad.
Vzhledem k nárůstu cen surovin zvyšuje společnost Mitas ceny svých výrobků.
Zdražení bude v průměru o 10 procent a bude závislé na konkrétním produktu a trhu. Ke zvýšení cen společnost přikročila například v České republice, USA, Rusku a ve východní Evropě již v dubnu. V dalších zemích, například v západní Evropě, budou ceny zvýšeny v květnu.
Toto zvýšení cen pneumatik odpovídá růstu cen vstupních surovin.
Jestli jezdíš sama a nenaložená tak 2,2 až 2,3. Naložená a ve dvou zadek 2,5. Je potřeba sledovat pneu jak se sjíždí. Pokud se sjíždí prostředek více jak kraje máš moc nafoukáno. Samozřejmě píšu o hodnotách pro asfalt. Off upustit tlak klidně až k 1,5. Návrat na silnici znamená vždy dofouknout (mimo krátký přejezd. Na silnici se mi osvědčilo foukat 2,5, ale pneu se sjížděla hodně uprostřed. Mám to odtestováno na několika sadách.
Mám E10 týden a nafoukaný na 2 atmosféry, nejdřív jsem tam měl 2,2 ale motorka dost padala do zatáček. Do určitého úhlu zatáčela normálně potom se ale vrhla do zatáčky jako vsteklá (ale pořád držela stopu) Po tom co jsem upustil dvě desítky zatáčí plynule a adheze úžasná. Jak moc se to sjíždí zatím nemůžu posoudit... Za mě foukat na 2 BARy
Saturnin napsal:
Mám E10 týden a nafoukaný na 2 atmosféry, nejdřív jsem tam měl 2,2 ale motorka dost padala do zatáček. Do určitého úhlu zatáčela normálně potom se ale vrhla do zatáčky jako vsteklá (ale pořád držela stopu) Po tom co jsem upustil dvě desítky zatáčí plynule a adheze úžasná. Jak moc se to sjíždí zatím nemůžu posoudit... Za mě foukat na 2 BARy
Pokud budeš mít gumu podhuštěnou, tak se ti tam postupem času udělá krásná placka a pak uvidíš ty pády do zatáček.Čím víc taháš za plyn, tím tam dřív bude.
Upravil joe dne 08.07.2011 18:43