Protože dnes odjíždím a na netu budu až po neděli, připojuji se k přání už dnes.
...A pokud by ještě NÁHODOU některá Monika měla třeba i nové osmikilo, tak ať si svůj svátek užije onoho krásného jarního slunečného dne nejlépe v jeho sedle...
Chlapííí, děkuju to je od vás milé. A úplnou náhodou si to v sedle fakt užiju, protože mám v plánu výlet do Beskyd!
Vám taky hezký víkend, Radoškovi asi raději bez motorky
..no tak to joo, tak to beru svoje přání v téhle podobě zpátky. Kolem Harachova je pěkně, Éla má obzvlášť ráda Mumlavské vodopády, protože je tam všude spousta veverek
Scofield napsal:
Taky přeju všem MONYQAm vše nej nej!
Ty jooo,znám jich devět.....
PS:Inspirace pro gratulanty najdete na www.google.cz a do vyhladávače zadejte - když má kolegyně svátek,je to druhý link,ale POZOR,je to mládeži nepřístupné - od 21roku vejš!
hele Emile ted cumim do kalendare a ty mas svatek v nedelu to radsi popreju tobe tady mas ode me pisnicku YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Asi rozsirene jmeno. Z mych ctyr vaznejsich vztahu byly hned tri Moniky, jedna mi zustala doma a te uz jsem pral, takze timto preju i vsem ostatnim vse NEJ Aktualne 1250 GSA HP