Chystám se do N + S asi tak na 20 dní, nemáte někdo něco podobného za sebou? Uvítal bych zajímavé body pro GPS, přespání, muzea, kde se dobře najíst a podobně.
Díky, Remus
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Vyplati se ti registrace a ziskani Camping Card Scandinavia http://www.campin...__307.aspx Bez teto karty te nektere z kempu ani nenechaji prespat. Kupuje se k ni rocni kupon, ktery se ti vrati na slevach v kempech nebo muzeich apod. I trajekt je levnejsi diky teto karte. Delal jsem registraci pres web a karta mi prisla domu.
Par fotek http://www.tesaro...temId=1509BMW R1150GS MY02
Jj, tu kartu znám, ale já ojíždím už ve středu. Krásný fotky Jo a na jakých pryžích si to jel? Snad mi TKC těch 7tkm vdrží
Upravil Remus511 dne 23.05.2011 10:55
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
JohnyT napsal:
Vyplati se ti registrace a ziskani Camping Card Scandinavia http://www.campin...__307.aspx Bez teto karty te nektere z kempu ani nenechaji prespat. Kupuje se k ni rocni kupon, ktery se ti vrati na slevach v kempech nebo muzeich apod. I trajekt je levnejsi diky teto karte. Delal jsem registraci pres web a karta mi prisla domu.
Par fotek http://www.tesaro...temId=1509
dik.. pocitam, ze asi karta neprijde uplne hned.
Pro jistotu ji objednam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Remus: na TKC, jsem s nima spokojenej. 7K km musi dat v pohode. Drtiva vetsina jsou tam sotolinove cesty, alespon jih Svedska. Ostrov Oland je moc peknej a myslim, ze stoji za jeden den. Jinak je tam dost komaru a temer se tam neda koupit alkohol, takze zasobu neceho ostrejsiho doporucuji s sebou BMW R1150GS MY02
Mara: my ji resili predem, protoze byla diky ni docela sleva. Je urcite lespi pokud to jde to mit predem. Pak v kempu narazis na nejakou lamu, ktera nebude umet anglicky ani nemecky a mas o zabavu postarano :-)
Shamway: hele ani ve Skotsku, ani ve Svedsku nikdy nic nefungovalo, ani mistni spreje. Takze vybirat si mista na spani kde fouka, tam je ty haveti min az zadna.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Mara: my ji resili predem, protoze byla diky ni docela sleva. Je urcite lespi pokud to jde to mit predem. Pak v kempu narazis na nejakou lamu, ktera nebude umet anglicky ani nemecky a mas o zabavu postarano :-)
Shamway: hele ani ve Skotsku, ani ve Svedsku nikdy nic nefungovalo, ani mistni spreje. Takze vybirat si mista na spani kde fouka, tam je ty haveti min az zadna.
Předpokládám že asi nebyl problém se spaním na volno. Zvěř neotravovala? *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus: no jednou nas malem sezraly kravy, pak ti obcas kolem stanu neco chodi a funi a tak. Ja na to moc nervy nemam, ale pokud dobre spis, tak je to asi jedno Spali jsem kazdy druhy den na volno a problem nebyl. Taky v tech koncinach nic jineho nez zver neni. Ja jsem se pod sirakem naspal v detstvi dost, takze kdyz je kemp a sprcha tak hlasuju pro. Jinak treba na tom Olandu bylo super more. Studeny jak prase, ale cisty jak na jihu Recka, krasa.
BMW R1150GS MY02
Ještě k té kartě, my sme totiž netušili, že něco takovýho je potřeba.
Ve Finsku ji od nás chteli, ale po zjištění, že ji nemáme nás nechali bez potíží přespat. Ve Švdsku na prvním noclehu (asi 60 km od Stocholmu) už nám ji vnutili a na Olandu jsme spali v kempu kousek od mostu a tam ji po nás chtěli také.
Proti komárům o chce asi místní "chemii" naše repelenty nám moc nepomohly.
Jo a bacha Švédi mají přeradarováno, po dědinkách často 30 km/h
Zdar feseci, posílám krásný pozdrav ze Svedska. Je tady nádherné teplo a k dnešními dni mám namotano lehce nad 6tkm. Po víkendu budu doma tak pošlu nejaké foto *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Zdar feseci, posílám krásný pozdrav ze Svedska. Je tady nádherné teplo a k dnešními dni mám namotano lehce nad 6tkm. Po víkendu budu doma tak pošlu nejaké foto
Taky by ses mohl trochu pochlubit a napsat,jak tam bylo,cos viděl a tak.Tak s sebou trochu hoď.Když je hlad,je i husa dobrá.