Vypadá moc pěkně,ale to všechny na fotkách.Já osobně bych bych se nebál z 2B to koupit,ale někteří zde by tam nekoupili ani svíčky.Zajeď se podívat a uvidíš víc.
Nafotkách vypadá opravdu skvěle ale jak napsal Fanos Rusicka z 2B bych asi nekoupil taky nic a nebo kouit a pak hned nechat udělat servis..po zkušenostech co jsem slyšel už od 5ti lidí co ztama mají motorku a nebo si tam dali na servis....
Tak mrknu a pokud me asi vylozene neucaruje tak to necham az na zimu, pres leto uz nebudu mit moc casu jezdit (2x 3 tydny budu v tahu) a pak bude spousta casu na vybirani Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Tak už byla prodaná minulej týden, ještě že jsem to měl zajížďku jen 40min.... aspoň na to bude klid později, kdyby měl někdo zájem o 650ku tak bude k mání, ale jinak to budu řešit až po dovolenejch Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
sest :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Sedm Ale kazdopadne co to sleduju,tak ty bez ABS se fakt spatne prodavaj,at uz 1150 nebo 12-ka . Alespon v inzerci lezej podstatne delsi dobu nez s ABS i kdyz jsou levnejsi.
Aktualne 1250 GSA HP
OsmLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz