Ahojte mam tu jeden navrch co sme sa s kamosom dohodly na tochto rocne leto chceme ist na 14 dni na moto dovolenku na balkan. Prva zastavka co bude su Plitvicke Jazer , 2 Narodny park krka, 3 Magistrala popri chorvadckom mori mimo dialnic , 4 Dubrovnik vikladamame ladvinky tak na stiry pat dni a mi pokracujeme do Ciernej Hory a Albansko. Plan je na nas kde a co sa nam bude pacit. Tak ak budete mat niekto zaujem dajte vediet mile rad vam odpoviem este na otazky. Datum konania je 15,7. 2011 u mna stretavka v linbachu bude grilovacka a 16 teho rano sa vyraza navrat je 31 . 7 2011 v Nedelu Budem rad ked sa dakto prida Sme zatial motorky ja BMW1200gsa a kamarat ma BMW 650 gs. Tesim sa a dufam ze sa este dakto prida ved mala kopa pita viac. tempo jazdy klido pido bratummmm
Skoda este by sa hodilo jedno alebo dve motorkz co uz mozno sa niekto najde a uvidime a ked nie pojdeme aj dvaja ale ako sa povie viacej ludi viac zayitkov
Jo, jo....není nad to dát dohromady 10 nebo raději 20 motorek a vyrazit na výlet....nejlépe někam hooodně daleko..."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ved to budem moc rad keby sa niekto pridal bolo by to fajn len mi príde akoby sa kazdy bal ved vždy je plán na tích ľudoch co idú spolu a vždy sa dá dohodnut a spraviť kompromis budem moc rad keď sa dakto ešte pridá a pôjde snami ide sa k lido pido pohodovov jazdou.
Pokud někoho neznáš z kratších cest, pouštět se s ním na dlouhé je minimálně hloupost. Každý má jiné tempo nejen jízdy, každého zajímá něco jiného. Zjistit uprostřed hor, že ten je naštvaný, že nestihl památky v jednom městě, druhý že nestihl kavárnu ve druhém městě a třetí shopping ve třetím a že vlastně spolu nemají společnou řeč je už pozdě a zkaženou cestu mají všichni.
Není nad to, jet sám "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pokud někoho neznáš z kratších cest, pouštět se s ním na dlouhé je minimálně hloupost. Každý má jiné tempo nejen jízdy, každého zajímá něco jiného. Zjistit uprostřed hor, že ten je naštvaný, že nestihl památky v jednom městě, druhý že nestihl kavárnu ve druhém městě a třetí shopping ve třetím a že vlastně spolu nemají společnou řeč je už pozdě a zkaženou cestu mají všichni.
Není nad to, jet sám
jasne, jenomze ty jses hraničně snesitelnej Prazak.. takze kdyz se sejdes s dalsima hranicne snesitelnejma Prazakama, je to na obcanskou valku
Tohle je jina mentalita...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
Nemělo tam být hraničně nesnesitelnej pražák?
to mas jedno z ktere strany se k te limite blizis, ne?
Naopak ta moje formulace mi prijde hustsi...
17 cm
A proto jezdim sam... V prvnim meste si dam pamatky, ve druhem kavarnu a ve tretim shopping. Nebo to delam opacne? Uz ani nevim, protoze jezdim sam a kdo si to ma vse pamatovat, ze
mne sa nepáíčia ani pamatky ani kavičky ani šopingy. mna zaujíma iba cesta a krajina. Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Shopping a kávičky jsou to nejmenší, co teprve jízdní tempo, výběr trasy, styl předjíždění a vůbec řešení různejch dopravních situací nehledě na projíždění zatáček atd, atd... Koho neznám, s tím bych dnes nikam daleko nejel, je to většinou o průs... Jediný trochu rozumný řešení, je všechny tyhle věci určovat sám a jet první
Totální extrém jsou takový ty hromadný vyjížďky, loni jsme se v návalu naivní družnosti připojili do kolony na zakončení sezony. Tolik krizovek jako tehdy jen ze Stodůlek na Zbraslav (kde jsme se odpojili) jsem předtím nezažil za celej rok a to sedím na motorce víceméně denně... Brrr
Ale proti gustu.....
Upravil morabo dne 28.06.2011 05:00
Maiali nel Fango!
Si myslím,že jízdní tempo je jasně určený už tím,že jede 650ka.Většina z nás má vlastní zkušenosti se slabšíma motorkama a každej,kdo se k nim bude chtít přidat,si to musí dát jasně dohromady,že 150 nepojedou.Chápu o co mu jde.Když se jede ve 4,tak je to mnohem větší sranda a je i víc nápadů,než ve dvou.Na druhou stranu souhlasím s tím,že cestovat s tím,koho neznáš,je dost riziko.Já bych do toho nešel,ale zase bych to nesrovnával s hromadnou vyjížďkou někde na srazu.To je blbost.Ve 4 a možná ještě tak v 6ti se dá jet normálně a na pohodu.Ale musí to být všichni rozumní lidi a měli by se aspoň trochu znát.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
nejlepší je jezdit sám.. A je klid. A když se musí řešit nějakej problém, je to o to dobrodružnější.. Nicméně v případě nehody a zranění je zasejc lepší jet minimálně ve dvou a může to i zachránit život.. Ale.. pro mě zůstane jízda v jedné motorce stejně to nejlepší..
Proč se zase ve vlákně o něčem řeší něco jiného. lakiluk hledá parťáky na výlet a vy řešíte, jestli je to dobře nebo ne... On chce jet s větším množstvím motorek a lidí, tak proč mu do toho krafat.
Třeba už jen proto,aby to zůstalo nahoře a aby tak vůbec někoho našel.Nemyslím si,že se tady řeší něco tak odbornýho a důležitýho,že by se dalo mluvit o zas*rání vlákna.
Kdyby mu to vadilo,tak to dá vědět sám,nie?Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo a taky zalezi jestli si ssebou nekdo bere babu nebo ne, nekteri (nejmenovani se treba v pritomnosti svych appendixu chovaji O DOST JINAK (jakoze slusneji a formalneji) nez v ciste samčí spolecnosti 17 cm
no baby bereme svoje. a nechavame ich v polke cesty u mora. a už sme zohnali jednu holku na transalpe. takže asi stačí. nebudneem to silit.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
chalani prosim vas piste tu k veci dik hladame len partaka co by isiel snami na balkan na 14 dni nic ine prosim nerieste nejake kavi a tak a ci ist sam alebo viac. mne sa sa osobne jazdi ked ideme viacery je to omnoho lepsie pre mna lebo sa mam skym aspon porozpravat vecer u ohna