protože mi zbylo v červenci pár dn volna, rád bych se podíval Norska, případně do Švédska. Rád bych viděl přírodu, města mě moc neberou. Prosím o pár rad, které by se mohly hodit, zejména mě trápí:
- je potřeba brát s sebou kanystr (mám 800 GS) nebo se dá vždycky někde natankovat - četl jsem, že tam vzdálenost 500 km nic není;
- máte někdo zkušenosti s ubytováním? Je problém se upíchnout někde v chatce/pensionu nebo na to nespoléhat a spacák s sebou;
-dá se to jet na cestovních gumách (Micheln Anakee) nebo raději přezout?
Zdarec.Kontaktuj Remuse,nedávno se odtamtud vrátil.Nerad bych Ti podal zkreslené,nebo zkomolené informace Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Základem je ale si uvědomit,že je to civilizovaná země.Civilizovanější než my!Takže klidek s tím kanistrem a tak.Oni tam taky nejezdí na koních.Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ahoj
poslal som ti PM, je to fakt krásna krajina s lepším asfaltom ako v čechách či na slovensku, a čo sa týka tankovania tak to je fakt zbytočná otázka.
a k tým kempom - je ich tam nenormálne veľa. priprav si ale viac peňazí ako kdekoľvek v europe, v drahšej krajine som nebol a to mi asi potvrdia všetci ktorí tam boli, ale na druhej strane, je to neskutočné krásna krajina.
Upravil Bedo dne 06.07.2011 16:19
Béďo
protože mi zbylo v červenci pár dn volna, rád bych se podíval Norska, případně do Švédska. Rád bych viděl přírodu, města mě moc neberou. Prosím o pár rad, které by se mohly hodit, zejména mě trápí:
- je potřeba brát s sebou kanystr (mám 800 GS) nebo se dá vždycky někde natankovat - četl jsem, že tam vzdálenost 500 km nic není;
- máte někdo zkušenosti s ubytováním? Je problém se upíchnout někde v chatce/pensionu nebo na to nespoléhat a spacák s sebou;
-dá se to jet na cestovních gumách (Micheln Anakee) nebo raději přezout?
Pokud se chce někdo přidat, dejte vědět.
Díky moc za tipy.
Většina byla už řečena. Je tam krásně,ale draho. Příroda nádherná,kempy čistý a se sprchama. Když nebudeš spát někomu na zahradě,tak je kempování na divoko povolený všude. S benzinkama taky v pohodě akorát za polárním kruhem jsou míň často. 500 km je tam opravdu malá vzdálenost,ale lidi jsou moc milí a příjemný,takže s ničím není problém. A nekrade se tam,protože je to tam těžkej zločin. Pohodová země. Platit jde všechno kartou i u benzinky v noci. Jen hospod tam moc nečekej,tam se nechlastá a jí doma.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS