Zdar prave jsem se vratil z alp,tak jsem hodim nejakej tip na ubytovani.
www.landhausservus.at.Moc prijemni lide a skvely servis,tak snad se to bude nekomu hodit.BMW GS 1200 adventure
bubak99 napsal:
27€ si myslim je dost ja som mal 17€ aj s ranajkami na druhy den 20€ s ranajkami ubytka je tam habadej ako v chorvatsku
Kde a kdy,prosím tě?Já nikde nenašel pod 25E za noc se snídaní a to jsem jich projel několik.
Netrvdím,že nejsou za 17,ale řekl bych,že je to spíš vzácnost,než pravidlo.
A to ještě můžu říct,že v Rakousku je to nejlevnější celkově,co se ubytování v Alpách týče.Itálie už vesměs nejde pod 30 a ve Francii?!...to škoda mluvit!Viděl jsem jen přes 50E ...ale za to mají levný a celkem pěkný kempy.Všechno kolem 6-7E,což je míň než u nás.Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
v Tauplitz jsme kdysi spali spali za 18 EUR a s královskou snídaní.. ale to už je pár let. zkusím někde najít kontakt a taky přidám.. Teď jsme byli týden testovat jeden skvost od BMW v Alpách, najeli jsme za týden cca 3000 km a je pravda že opravdu hezké a slušné ubytování pod 30 EUR jsme nenašli. A to jsme byli v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Itálii a Slovinsku.
V AT za 25 E vždy a všade za 20 E minulý týždeň pri LIENZe Pod 20 E sa dá podľa počtu osobonocí,
ale v tomto termíne - prázdniny už treba trochu hladať a aj vedieť po "Rakúsky" aby sa dalo jednoduchšie dohodnúť.
Toto sa mi zdá celkom dobrá stránka - jeden príklad - teoreticky 18 E aj s frúštikom . http://www.tiscov.../home.html
itchy napsal:
Zdar prave jsem se vratil z alp,tak jsem hodim nejakej tip na ubytovani.
www.landhausservus.at.Moc prijemni lide a skvely servis,tak snad se to bude nekomu hodit.
Tady jsem taky byl jednou,ale jinak jezdím stabilně každoročně k "Bábě" penz. Embacher hned vedle za 18/noc s božskou snídaní a ubytování super.
Ja tam byl autem s rodinkou a měly jsme apartman,a moc se nam tam libilo.O Embacheru vím je jedním z těch levnějších,ale je tam pořád narváno,už o něm ví hodně lidí tak je téměř pořád obsazen
BMW GS 1200 adventure
www.pensiontyrol.com 29e polopenze . A je to kousek od gg ,využíval jsem ho jako základnu pro výlety do okolí . A na ceně jsem se vždycky nějak domluvil a má to moravák F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis