zadny kemp nebyl uplne pri ceste...
Upravil hicks dne 13.07.2011 12:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to jsi to měl docela draho. Platili jsme méně a za dva. Ale kousek vejš. Jinak se ani snad nevyplatí hledat kempy, když je dost pokojů k pronajmutí a fakt za pár éček i se sprchou a WC a hlavně - slušným parkováním. Srbsko v pohodě a skoro všude, Černá Hora taky, akorát v jednom městě měli jenom hotel, tak jsme jeli kousek dál a zase to šlo. Slovinsko taky v poho, Albánii nevím, ještě jsem tam nebyl.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak to jsi to měl docela draho. Platili jsme méně a za dva. Ale kousek vejš. Jinak se ani snad nevyplatí hledat kempy, když je dost pokojů k pronajmutí a fakt za pár éček i se sprchou a WC a hlavně - slušným parkováním. Srbsko v pohodě a skoro všude, Černá Hora taky, akorát v jednom městě měli jenom hotel, tak jsme jeli kousek dál a zase to šlo. Slovinsko taky v poho, Albánii nevím, ještě jsem tam nebyl.
40EUR myslim za 2 + moto...
prislo mi to jako dobra cena... my jsme uz nemeli moc naladu cokoliv hledat... ve Srebrenici jsme dostali peknyho plavaka, domu zbyvalo jeden den a 900km.
Jinak nas to v kempu bavi vic nez v hotelu, ale nesmis byt v casovym presu a nesmi bejt slejvak....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdravim, nemam GPS kempu ale odporučam Autokemp DRINA v BiH - je to nad FOČOU asi 3 km a su tam aj nejake sipky ale ako hovorim Severne od Foče, super maly kemp, rovno pri Drine, asi 5 chatiek pre 4 osoby kazda, turecky zachod, sprchy a mala restika a hlavne prijemny majitel ukecany a vesely juhos, dobre aj ked len flaskove pivo JELEN tusim za 1,5eura ( 0,33l ) a cena myslim 15eur/osoba v chatke + ranajky tusim 3.- ale stoja za to, Sveze JAJA, ajvar, prsut, kajmak, domaci chleb, domaci syr, caj ... atmoska ODPORUCAM !!!